FortmanForever Decapat Katılım 11 Aralık 2022 Mesajlar 807 Makaleler 1 Çözümler 5 1 Kasım 2023 #11 Lacaderal dedi: Hocam buldum nerede oldunu ama abuk subuk semboller var. Benim bildim logosunda bukelamun olan bir uygulama vardı onunla açıyorlardı pluginleri sorunsuz adı neydi biliyor musunuz acaba. Genişletmek için tıkla... Tahminimce Notepad++'dan bahsediyorsunuz.
Lacaderal dedi: Hocam buldum nerede oldunu ama abuk subuk semboller var. Benim bildim logosunda bukelamun olan bir uygulama vardı onunla açıyorlardı pluginleri sorunsuz adı neydi biliyor musunuz acaba. Genişletmek için tıkla... Tahminimce Notepad++'dan bahsediyorsunuz.
Lacaderal Hectopat Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 1.580 Çözümler 7 Yer İstanbul/Eyüp Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2023 #12 442923 dedi: Pluginin GitHub deposu var mı hocam? Oradan bakabilirim sizin için. Bu şekilde anlaşılmıyor. Genişletmek için tıkla... Github olarak deyilde spigot sitesinde var. Spigot - Çiftçi & Farmer | Otomatik tarım ürünü toplayan, satan sistem. | V0.2 ayn ama ordada bozuk dosyalar benim bildim menudeki itemler alt alta ve 1 2 3 diye slot numaralı olur. FortmanForever dedi: Tahminimce Notepad++'dan bahsediyorsunuz. Genişletmek için tıkla...
442923 dedi: Pluginin GitHub deposu var mı hocam? Oradan bakabilirim sizin için. Bu şekilde anlaşılmıyor. Genişletmek için tıkla... Github olarak deyilde spigot sitesinde var. Spigot - Çiftçi & Farmer | Otomatik tarım ürünü toplayan, satan sistem. | V0.2 ayn ama ordada bozuk dosyalar benim bildim menudeki itemler alt alta ve 1 2 3 diye slot numaralı olur. FortmanForever dedi: Tahminimce Notepad++'dan bahsediyorsunuz. Genişletmek için tıkla...