SinKind Picopat Katılım 3 Mayıs 2024 Mesajlar 104 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2024 #1 Bir türlü yapmadım. Yardım edebilecek var mı?
pessiuff Decapat Katılım 3 Haziran 2023 Mesajlar 106 29 Ağustos 2024 #2 SinKind dedi: Bir türlü yapmadım. Yardım edebilecek var mı? Genişletmek için tıkla... Sunucu log dosyası atarsanız hataya bakalım.
SinKind dedi: Bir türlü yapmadım. Yardım edebilecek var mı? Genişletmek için tıkla... Sunucu log dosyası atarsanız hataya bakalım.
SinKind Picopat Katılım 3 Mayıs 2024 Mesajlar 104 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2024 #3 pessiuff dedi: Sunucu log dosyası atarsanız hataya bakalım. Genişletmek için tıkla... Hocam direk plugin gözükmüyor
pessiuff dedi: Sunucu log dosyası atarsanız hataya bakalım. Genişletmek için tıkla... Hocam direk plugin gözükmüyor
TurkishHepiNeyşın34 Hectopat Katılım 27 Nisan 2022 Mesajlar 2.064 Çözümler 17 30 Ağustos 2024 #4 Vahiy mi inecek bize, ne plugini, sunucuyu nasıl kurdunuz, versiyon ne? Az bilgi verirseniz sorunuzu çözebiliriz.
Vahiy mi inecek bize, ne plugini, sunucuyu nasıl kurdunuz, versiyon ne? Az bilgi verirseniz sorunuzu çözebiliriz.