Minecraft Pocket Edition için hosting firma önerisi

@Adragos gibi benim de önerim GüvenHost. Kendileri hiç sorun yaşatmadı bana müşteri memnuniyetini sağlayan bir firma. Gece bile dönüş yapıyorlar

Son düzenleme:
Hocam sunucu almıştım oradan addon kurmayı başaramadım.

Şu an alım sağladım sunucu kuruluyor.

saga'da yapamadıysanız orada da yapabileceğinizi düşünmüyorum ya. şuana kadar gördüğüm en basit olanı saga

Yapamazsanız yazın beraber bakalım

Saga'da yapamadıysanız orada da yapabileceğinizi düşünmüyorum ya. Şu ana kadar gördüğüm en basit olanı saga.

Exaraton kullandım çok basitti hocam ZIP yapmakla bile uğraşmadım. Mcpack dosyasını bile atsam çalıştırıyordu ama çok lag var.

Exaraton kullandım çok basitti hocam ZIP yapmakla bile uğraşmadım. Mcpack dosyasını bile atsam çalıştırıyordu ama çok lag var.

Evet, exaroton aternos'un birebir kopyası. O yüzden kullanımı kolay. Türkiye içinde ise bu bahsi geçen firmayı hiç duymadım. Sitelerinde gördüğüm kadarıyla size VDS veriyorlar. Yani, her şeyi kendiniz yapacaksınız.

Güven hosttan bahsediyorsanız web panel hizmetleri var hocam.

Hocam paketi seçin sunucu türü bölümünde Windows server yerine gamepanel ptero seçeneği var.

Şimdi anladım, ama o zaman yandınız hocam. Orada bahsi geçen pterodactyl'in kendisi. Nasıl yapacaksınız ki onu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…