EfecanS Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2025 #21 riverrulss dedi: Şimdi anladım, ama o zaman yandınız hocam. Orada bahsi geçen pterodactyl'in kendisi. Nasıl yapacaksınız ki onu? Genişletmek için tıkla... Ptero dediğimiz şey falixnodes teki gibi değil mi hocam webpanel olarak kullanılıyor
riverrulss dedi: Şimdi anladım, ama o zaman yandınız hocam. Orada bahsi geçen pterodactyl'in kendisi. Nasıl yapacaksınız ki onu? Genişletmek için tıkla... Ptero dediğimiz şey falixnodes teki gibi değil mi hocam webpanel olarak kullanılıyor
riverrulss Centipat Katılım 12 Ekim 2024 Mesajlar 387 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2025 #22 EfecanS dedi: Ptero dediğimiz şey falixnodes teki gibi değil mi hocam webpanel olarak kullanılıyor Genişletmek için tıkla... Allah yardımcınız olsun, eğer doğru anladıysam mod kurmayı yapamadınız. Ancak, şimdi sunucu kurup üstüne mod kuracaksınız.
EfecanS dedi: Ptero dediğimiz şey falixnodes teki gibi değil mi hocam webpanel olarak kullanılıyor Genişletmek için tıkla... Allah yardımcınız olsun, eğer doğru anladıysam mod kurmayı yapamadınız. Ancak, şimdi sunucu kurup üstüne mod kuracaksınız.
EfecanS Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2025 #23 riverrulss dedi: Allah yardımcınız olsun, eğer doğru anladıysam mod kurmayı yapamadınız. Ancak, şimdi sunucu kurup üstüne mod kuracaksınız. Genişletmek için tıkla... Hocam sizin dediğiniz gibiymiş Windows Server'e çevirip öyle kurulum yaptım addon kurulumunu da zor da olsa buldum
riverrulss dedi: Allah yardımcınız olsun, eğer doğru anladıysam mod kurmayı yapamadınız. Ancak, şimdi sunucu kurup üstüne mod kuracaksınız. Genişletmek için tıkla... Hocam sizin dediğiniz gibiymiş Windows Server'e çevirip öyle kurulum yaptım addon kurulumunu da zor da olsa buldum