emilykaldwintechno Picopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 141 Makaleler 1 20 Kasım 2020 #1 Google Play Store'da Minecraft PE 25 TL bana göre fiyatı fazla. Var mı daha uygun MCPE satan bir internet sitesi? Öneriniz için şimdiden teşekkürler.
Google Play Store'da Minecraft PE 25 TL bana göre fiyatı fazla. Var mı daha uygun MCPE satan bir internet sitesi? Öneriniz için şimdiden teşekkürler.
Lazerhawk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ağustos 2019 Mesajlar 1.025 Çözümler 12 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2020 #2 Hayır, yok. App Store'de 65 lira oyun. Ucuza almış oluyorsunuz Android'de. Bir seferliğine vereceksiniz ve çok para olduğunu düşünmüyorum.
Hayır, yok. App Store'de 65 lira oyun. Ucuza almış oluyorsunuz Android'de. Bir seferliğine vereceksiniz ve çok para olduğunu düşünmüyorum.
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 332 20 Kasım 2020 #3 Hayır, yok. Asıl oyuna göre de fazlasıyla ucuz ayrıca. Para biriktirip alabilirsiniz.
emilykaldwintechno Picopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 141 Makaleler 1 20 Kasım 2020 #4 Lazerhawk dedi: Hayır, yok. App Store'de 65 lira oyun. Ucuza almış oluyorsunuz Android'de. Bir seferliğine vereceksiniz ve çok para olduğunu düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Microsoft hesabı ile Online oynamam münkün mü? Ellie Williams dedi: Hayır, yok. Asıl oyuna göre de fazlasıyla ucuz ayrıca. Para biriktirip alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Param var para konusunda sıkıntım yok ama fiyatı fazla geldi sonuçta Minecraft.
Lazerhawk dedi: Hayır, yok. App Store'de 65 lira oyun. Ucuza almış oluyorsunuz Android'de. Bir seferliğine vereceksiniz ve çok para olduğunu düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Microsoft hesabı ile Online oynamam münkün mü? Ellie Williams dedi: Hayır, yok. Asıl oyuna göre de fazlasıyla ucuz ayrıca. Para biriktirip alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Param var para konusunda sıkıntım yok ama fiyatı fazla geldi sonuçta Minecraft.
Lux ultisi kullanan kedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2017 Mesajlar 6.412 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Kasım 2020 #5 Vay be. O oyuna para veren mi var?
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 332 20 Kasım 2020 #6 emilykaldwintechno dedi: Microsoft hesabı ile Online oynamam münkün mü? Genişletmek için tıkla... Evet. Aynı ağ veya Live ağı üzerinden aynı haritada 4 kişiye kadar oynayabiliyorsunuz. Hypixel gibi sunuculara da giriş yapabiliyorsunuz.
emilykaldwintechno dedi: Microsoft hesabı ile Online oynamam münkün mü? Genişletmek için tıkla... Evet. Aynı ağ veya Live ağı üzerinden aynı haritada 4 kişiye kadar oynayabiliyorsunuz. Hypixel gibi sunuculara da giriş yapabiliyorsunuz.
Lazerhawk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ağustos 2019 Mesajlar 1.025 Çözümler 12 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2020 #7 Online oynamak için Microsoft hesabı soracak zaten.
emilykaldwintechno Picopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 141 Makaleler 1 20 Kasım 2020 #8 Lux ultisi kullanan kedi dedi: Vay be. O oyuna para veren mi var? Genişletmek için tıkla... Ben para vermeden indirirdim sürekli ama artık Online oynamak istiyorum ve sürekli betadan sıkıldım artık
Lux ultisi kullanan kedi dedi: Vay be. O oyuna para veren mi var? Genişletmek için tıkla... Ben para vermeden indirirdim sürekli ama artık Online oynamak istiyorum ve sürekli betadan sıkıldım artık
Lazerhawk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ağustos 2019 Mesajlar 1.025 Çözümler 12 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2020 #9 Lux ultisi kullanan kedi dedi: Vay be. O oyuna para veren mi var? . Genişletmek için tıkla... Evet, veren var. Verilmesinde garip olan nedir, onu anlamadım?
Lux ultisi kullanan kedi dedi: Vay be. O oyuna para veren mi var? . Genişletmek için tıkla... Evet, veren var. Verilmesinde garip olan nedir, onu anlamadım?
Czarthewhatever Hectopat Katılım 8 Mart 2020 Mesajlar 217 20 Kasım 2020 #10 Minecraft gibi bir oyun için 25 TL aşırı ucuz bir fiyat bence.