emilykaldwintechno Picopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 141 Makaleler 1 20 Kasım 2020 #11 Lazerhawk dedi: Online oynamak için Microsoft hesabı soracak zaten. Genişletmek için tıkla... Microsoft hesabı açmak için ayrı ücret verecek miyim?
Lazerhawk dedi: Online oynamak için Microsoft hesabı soracak zaten. Genişletmek için tıkla... Microsoft hesabı açmak için ayrı ücret verecek miyim?
Lux ultisi kullanan kedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2017 Mesajlar 6.412 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Kasım 2020 #12 Lazerhawk dedi: Evet, veren var. Verilmesinde garip olan nedir, onu anlamadım? Genişletmek için tıkla... O oyunu oynayanların yarısından çoğu APK indirip oynuyordur. Ben önceden APK'da da online oynayabiliyordum. Devir değişti mi?
Lazerhawk dedi: Evet, veren var. Verilmesinde garip olan nedir, onu anlamadım? Genişletmek için tıkla... O oyunu oynayanların yarısından çoğu APK indirip oynuyordur. Ben önceden APK'da da online oynayabiliyordum. Devir değişti mi?
F Furkan1461 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2019 Mesajlar 7.581 Çözümler 83 20 Kasım 2020 #13 Android versiyonu diğer platformlardakine göre daha ucuz. Lux ultisi kullanan kedi dedi: O oyunu oynayanların yarısından çoğu APK indirip oynuyordur. Ben önceden APK'da da online oynayabiliyordum. Devir değişti mi? Genişletmek için tıkla... Lisans yaması yapıldığı için xbox hesabı giremezsiniz böylece online oynamayı unutun APK ile.
Android versiyonu diğer platformlardakine göre daha ucuz. Lux ultisi kullanan kedi dedi: O oyunu oynayanların yarısından çoğu APK indirip oynuyordur. Ben önceden APK'da da online oynayabiliyordum. Devir değişti mi? Genişletmek için tıkla... Lisans yaması yapıldığı için xbox hesabı giremezsiniz böylece online oynamayı unutun APK ile.
MESs¹¹ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 4.056 Çözümler 38 Yer Porto 20 Kasım 2020 #14 emilykaldwintechno dedi: Microsoft hesabı açmak için ayrı ücret verecek miyim? Genişletmek için tıkla... Hayır tabii ki.
emilykaldwintechno dedi: Microsoft hesabı açmak için ayrı ücret verecek miyim? Genişletmek için tıkla... Hayır tabii ki.
Lazerhawk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ağustos 2019 Mesajlar 1.024 Çözümler 12 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2020 #15 emilykaldwintechno dedi: Microsoft hesabı açmak için ayrı ücret verecek miyim? Genişletmek için tıkla... Hayır, Microsoft hesabı açmak ücretsiz. Android'de online için ücret ödenmiyor diye biliyorum.
emilykaldwintechno dedi: Microsoft hesabı açmak için ayrı ücret verecek miyim? Genişletmek için tıkla... Hayır, Microsoft hesabı açmak ücretsiz. Android'de online için ücret ödenmiyor diye biliyorum.
Abdurrahman Ebrar Hectopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2022 #16 emilykaldwintechno dedi: Google Play Store'da Minecraft PE 25 TL bana göre fiyatı fazla. Var mı daha uygun MCPE satan bir internet sitesi? Öneriniz için şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... 2022'den selam oyun şu an 85 lira keşke ben de 25 lirayken alsaymışım ahhh bee.
emilykaldwintechno dedi: Google Play Store'da Minecraft PE 25 TL bana göre fiyatı fazla. Var mı daha uygun MCPE satan bir internet sitesi? Öneriniz için şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... 2022'den selam oyun şu an 85 lira keşke ben de 25 lirayken alsaymışım ahhh bee.
4 495477 Hectopat Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 3.522 Makaleler 2 Çözümler 13 28 Haziran 2022 #17 emilykaldwintechno dedi: Google Play Store'da Minecraft PE 25 TL bana göre fiyatı fazla. Var mı daha uygun MCPE satan bir internet sitesi? Öneriniz için şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Gelecekten geldim ve umarım o zaman almışsındır, artık oyun daha pahalı.
emilykaldwintechno dedi: Google Play Store'da Minecraft PE 25 TL bana göre fiyatı fazla. Var mı daha uygun MCPE satan bir internet sitesi? Öneriniz için şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Gelecekten geldim ve umarım o zaman almışsındır, artık oyun daha pahalı.
TalhaPro28 Hectopat Katılım 10 Haziran 2022 Mesajlar 163 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2022 #18 Hayır, satılmaz. Ayrıca Minecraft Play Store'da Minecraft PE adıyla değil, Minecraft adıyla bulunur.
4 495477 Hectopat Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 3.522 Makaleler 2 Çözümler 13 28 Haziran 2022 #19 TalhaPro28 dedi: Hayır, satılmaz. Ayrıca Minecraft Play Store'da Minecraft PE adıyla değil, Minecraft adıyla bulunur. Genişletmek için tıkla... Konu 2020 Kasım'da açılmış zaten.
TalhaPro28 dedi: Hayır, satılmaz. Ayrıca Minecraft Play Store'da Minecraft PE adıyla değil, Minecraft adıyla bulunur. Genişletmek için tıkla... Konu 2020 Kasım'da açılmış zaten.
Zaur Ali Centipat Katılım 3 Şubat 2022 Mesajlar 236 Çözümler 1 1 Ekim 2022 #20 Abdurrahman Ebrar dedi: 2022'den selam oyun şu an 85 lira keşke ben de 25 lirayken alsaymışım ahhh bee. Genişletmek için tıkla... 199tl alan ben
Abdurrahman Ebrar dedi: 2022'den selam oyun şu an 85 lira keşke ben de 25 lirayken alsaymışım ahhh bee. Genişletmek için tıkla... 199tl alan ben