Rehber Minecraft port ile uğraşmadan farklı yazılımlarla sunucu açma! (Vanilla, Purpur, Forge vb.)

ben bunu kullanıyorum ama arkadaşlarım lag oluyor diyor sizce neden olabilir premium alsam düzelirmi

ben bunu kullanıyorum ama arkadaşlarım lag oluyor diyor sizce neden olabilir premium alsam düzelirmi
Mevcut olan sunucunun konumunu kontrol edin isterseniz. Amerika'da açmış olabilir. Duruma göre TCP ile de açmayı deneyebilirsiniz.

Elinize sağlık güzel rehber, bir sorum olacak vanilla versiyonu kullanıyorum kendimi moderatör nasıl yapacağım.

TCP için localtonet kullanıyordum ama her 30 dakikada bir port değişiyor ve 1 GB Bandwidth Usage kısıtlaması var. Her seferinde yeni üyelik açmam gerekiyor. Playit.gg'te bu var mı? Ücretsiz kullanım için.

TCP için localtonet kullanıyordum ama her 30 dakikada bir port değişiyor ve 1 GB Bandwidth Usage kısıtlaması var. Her seferinde yeni üyelik açmam gerekiyor. Playit.gg'te bu var mı? Ücretsiz kullanım için.
Yeni gelmediyse yoktu en son. Uzun zamandır kullanmadım ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…