Rehber Minecraft port ile uğraşmadan farklı yazılımlarla sunucu açma! (Vanilla, Purpur, Forge vb.)

Hocam playit sitesinde checking kısmı bitmiyor sürekli devam ediyor ne yapabilirim?
Bekleyip deneyebilirsiniz birkaç saat. Ayrıca emin değilim ama son zamanlarda bu sorunu site çerezlerini temizleyerek düzeltenler var. Bir bakın isterseniz.

Merhaba aklıma takılan sorular var iletişim halinde bulunabileceğim herhangi bir iletişiminiz var mı? Ekran açarak gösterebileceğimi düşünüyorum @Pixel_less

Son düzenleme:
Merhaba aklıma takılan sorular var iletişim halinde bulunabileceğim herhangi bir iletişiminiz var mı? Ekran açarak gösterebileceğimi düşünüyorum @Pixel_less
Hocam hem forum kuralları dolayısıyla hem de başkalarının faydalanabilmesi adına özel bir şey olmadığı müddetçe buradan paylaşmanız daha uygun olur.

Hocam hem forum kuralları dolayısıyla hem de başkalarının faydalanabilmesi adına özel bir şey olmadığı müddetçe buradan paylaşmanız daha uygun olur.

Tamamdır uzun uzun yazıyorum. Ben modlu MC oynamak istiyorum bu yüzden Forge üzerinden kurdum. Sunucu sorunsuz açılıyor denedim. Better MC adlı bir mod paketi var duymuşsundur. Ben o mod paketini sorunsuz bir şekilde nasıl sunucuya aktaracağım? Bunu soracaktım. Ayrıca sunucuyu jar dosyası üzerinden açıyoruz fakat o jar dosyası benim klasöre düşmedi. EULA ve diğer sunucu dosyaları vs düştü ama o düşmedi. Bunun için ne yapmalıyım?

Mod paketinin curseforge sayfasına girerseniz dosyalar kısmında sunucu dosyalarını da bulabilirsiniz. Çoğu mod paketinde bulunur.

Forge için ise Java kurulumunuzu kontrol etmenizi rica edeceğim. Java 21 kullandığınızdan emin olun.

Ayrıca bazen o sürümü orijinal başlatıcıdan indirmeden forge server jar'ı vermeyebiliyor.

Tamam deneyeceğim olmaz ise tekrar gelirim.

yine java gelmedi java 21i indirdim kurdum fakat yine sunucu dosyasında yok

Yine Java gelmedi Java 21i indirdim kurdum fakat yine sunucu dosyasında yok.

Burada bir sürü dosya var bunları da mı atacağım yoksa sadece modun içerisindeki modları mı?

Yine Java gelmedi Java 21i indirdim kurdum fakat yine sunucu dosyasında yok.

Runbata basınca sunucu açılıyordu ama şu an açılmıyor. BetterMC'nin içindeki tüm şeyleri kopyalayıp sunucu dosyasının içinde attım ve değiştirilecek dosyalarını değiştirdim ve şu an açılmıyor.

Dosya Ekleri

• 1746050278988.png
    65,4 KB · Görüntüleme: 19
Son düzenleme:
Hocam mod paketlerini sunucuya atmayın. Yeni bir klasör açın mod paketi dosyasını oraya atın server properties üzerinden gerekli ayarlamaları yapın daha sonra başlatın sunucuyu.

Hocam mod paketlerini sunucuya atmayın. Yeni bir klasör açın mod paketi dosyasını oraya atın server properties üzerinden gerekli ayarlamaları yapın daha sonra başlatın sunucuyu.
hocam modları sunucu dosyasına atmazsam nasıl modlu sunucu olacak anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…