Rehber Minecraft port ile uğraşmadan farklı yazılımlarla sunucu açma! (Vanilla, Purpur, Forge vb.)

playit.gg den gelen linki yapıştırdıgımda agent already claimed yazıyor ne yapabilirim

hocam 4.adımadaki purpur dosyası açılmıyor ne yapabilirim son sürüm java yükleidm yine olmadı

hocam 4.adımadaki purpur dosyası açılmıyor ne yapabilirim son sürüm java yükleidm yine olmadı
Evet ben de yakın bir zamanda karşılaştım o sorunla. Aşağıdaki başlatma koduyla başlatın.

Kod:
@echo off
java -Xms1G -Xmx1G -jar server-1.16.jar
pause

Purpur dosyasının olduğu yerde bir metin belgesi oluşturun ve uzantısını .bat olarak değiştirin. Daha sonra sağ tıklayın ve düzenle deyin. Ardından yukarıdaki kodu yapıştırın ve server-1.16.jar yerini kendi sunucu başlatma dosyanızın adıyla değiştirin. Ardından kaydedin ve çıkın. En son olarak da oluşturduğunuz bat dosyasıyla sunucuyu açın.

Ayrıca 1G olan yerleri de vermek istediğiniz RAM miktarına göre ayarlayabilirsiniz. Kaç G yazarsanız o kadar GB RAM verirsiniz.

sunucu başlatma dosyası derken anlamadım

Purpur dosyası mı hocam

Son düzenleme:
Hocam şu aralar hamachi mi kullanmak mantıklı yoksa playit.gg mi? Hangisi daha sorunsuz modlu Minecraft sunucusu kurmak için?
Playit.gg uzak sunuculardan bağlantınızı geçirebiliyor. Haliyle yüksek ping değerlerine sahip oluyorsunuz. Hamachi ise daha iyi. Eğer sunucuyu açacağınız kişiler tanıdığınızsa ve hamachi kurma imkanına sahiplerse hamachi ile sunucu açmak çok daha iyi olur.

Hocam teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…