salih v Decapat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2024 #1 Ben port yönlendirmenin adımlarını yaptım fakat arkadaşım Minecraft sunucuma bağlanamıyor.
C CasillasYokeden Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Şubat 2018 Mesajlar 1.504 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2024 #2 Hocam portla falan uğraşmayın ya. Aternos'tan ücretsiz sunucu kurabiliyorsunuz. İki kişiyseniz eğer girmeyin hiç port işine falan cidden. Unutmadan Aternos sayfasına buradan ulaşabilirsin. Ek olarak bu videoyu izleyerek sunucunu kurabilirsin.
Hocam portla falan uğraşmayın ya. Aternos'tan ücretsiz sunucu kurabiliyorsunuz. İki kişiyseniz eğer girmeyin hiç port işine falan cidden. Unutmadan Aternos sayfasına buradan ulaşabilirsin. Ek olarak bu videoyu izleyerek sunucunu kurabilirsin.
salih v Decapat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2024 #3 Hocam serveri herkese açık olarak açtığımdan Aternos'un sunucuyu kaldıracağını düşünmüyorum. Bu yüzden bu ayarı yapmam lazım
Hocam serveri herkese açık olarak açtığımdan Aternos'un sunucuyu kaldıracağını düşünmüyorum. Bu yüzden bu ayarı yapmam lazım
C CasillasYokeden Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Şubat 2018 Mesajlar 1.504 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2024 #4 Portlu bir sunucuda arkadaşınla harita falan mı yapmak istiyosun? Yoksa normalde de portlu bir sunucuyla 7/24 açık olmayacağı için fazla oyuncu çekebileceğinizi sanmıyorum. O tarz bir sunucuyu ancak harita yapmakta kullanabilirsiniz.
Portlu bir sunucuda arkadaşınla harita falan mı yapmak istiyosun? Yoksa normalde de portlu bir sunucuyla 7/24 açık olmayacağı için fazla oyuncu çekebileceğinizi sanmıyorum. O tarz bir sunucuyu ancak harita yapmakta kullanabilirsiniz.
salih v Decapat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2024 #5 Sorunumu çözdüm. Statik IP almam gerekiyormuş. Ön yargıların yüzünden cevap vermediğin için sağ ol.
7 720718 Centipat Katılım 8 Ekim 2023 Mesajlar 349 Çözümler 2 31 Temmuz 2024 #6 salih v dedi: Sorunumu çözdüm. Statik IP almam gerekiyormuş. Ön yargıların yüzünden cevap vermediğin için sağ ol. Genişletmek için tıkla... Hocam lütfen discord paylaşır mısınız. https://www.technopat.net/sosyal/konu/statik-ip-oldugu-halde-port-acilmiyor.3343863/ Ben de statik ip aldım fakat port açamıyorum yardım edin lütfen.
salih v dedi: Sorunumu çözdüm. Statik IP almam gerekiyormuş. Ön yargıların yüzünden cevap vermediğin için sağ ol. Genişletmek için tıkla... Hocam lütfen discord paylaşır mısınız. https://www.technopat.net/sosyal/konu/statik-ip-oldugu-halde-port-acilmiyor.3343863/ Ben de statik ip aldım fakat port açamıyorum yardım edin lütfen.