Minecraft portu nasıl açılır?

Cheasy60pe

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Minecraft port açmayı bir türlü başaramadım. Her şey tamam sunucu tamam hiçbir sıkıntım yok ancak port açılmıyor. Sadece kendi local IP adresim üzerinden girebiliyorum. Public IP üzerinden girememekteyim. Hiçbir şey olmuyor yani, sadece timed out oluyor. Bir sorun mu var port işleminde anlamadım. Bütün güvenlik duvarı vs. kapattım ama sonuç değişmiyor. Yardım lazım.

Dosya Ekleri

• Screenshot_59.png
    Screenshot_59.png
    17,7 KB · Görüntüleme: 48
Türkiye'de PCP protokolü yalnızca sabit IP hizmeti alan kullanıcılara sağlandığı için abonelik satın alman gerekiyor. Bu protokol olmadan CGNAT üzerinden port açamıyorsun, izlediğin videoda ya sabit IP kullanılıyor ya da video sahibinin internet sağlayıcısı ücretsiz şekilde PCP sunuyor.

Türkiye'de pcp protokolü yalnızca sabit IP hizmeti alan kullanıcılara sağlandığı için abonelik satın alman gerekiyor. Bu protokol olmadan CGNAT üzerinden port açamıyorsun, izlediğin videoda ya sabit IP kullanılıyor ya da video sahibinin internet sağlayıcısı ücretsiz şekilde pcp sunuyor.

Teşekkür ederim.

ngrok'ta ücretsiz hesaplara veri sınırı getirildi, Minecraft sunucusu için pek ideal değil artık.
Şöyle kullanıyorum ben:

Ngrok aylık bir hesap için sanırım 6 saat ücretsiz trafik sunuyor. 6-7 hesap açıp her ay boyunca bittikçe diğerine geçip kullanıyorum. Eğer sadece arkadaşlarınızla gündelik kullanacaksanız rahatlıkla yetiyor. Birde eğer trafik bitmesine rağmen sunucuda birileri varsa onları atmıyor. Onlar çıkana kadar devam ediyor. Yani o hesabın yarım saati varsa bile gün boyu arkadaşlarım sunucudan çıkmazsa yetiyor.

Siteye mod atabilir miyim Forge serveri kurmak için?
İstersen nasıl çalıştırabileceğini anlatabilirim. Hayır dediğin gibi çalışmıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı