Satılık Minecraft Pre Hesapları

Evet doğru düşünüyorsunuz. Hesabınız elbette orijinal bir hesap olacak.

Detaylı bilgi almak istiyosanız lütfen e-mail veya Discord hesabımdan ulaşın.

Bazı sitelerde 25 TL her şeyi değişen Premium var bence zor satarsınız yine de karar sizin iyi günler :).

Bazı sitelerde 25 TL her şeyi değişen Premium var bence zor satarsınız yine de karar sizin iyi günler :).

Tercih meselesi teşekkürler, her şeyi değişen Premium hesapları 100 TL'den başlıyor dünya genelinde bence öyle siteler kumar oynamak gibi bir şey lütfen dikkatli olun tercihleriniz de :)

Tercih meselesi teşekkürler, her şeyi değişen Premium hesapları 100 TL'den başlıyor dünya genelinde bence öyle siteler kumar oynamak gibi bir şey lütfen dikkatli olun tercihleriniz de :)
Dünya genelinde derken? Plati'de 4-5 dolara var.

Güveniyorsanız, harika fiyat! :)
6-7 aydır elimde, e-postasını da vermişti satıcı ayrıca hesaba güvenlik soruları da eklenmemişti. İşim bittikten sonra satıcının verdiği e-postayı sanırım kapattırdım Rusçam pek iyi değil ve dediğiniz gibi güvenlik olarak zaiyat burada. Bu arada sanırım siz e-postalara sahip değilsiniz 25 TL olanlarda yanlış mıyım?

6-7 aydır elimde, e-postasını da vermişti satıcı ayrıca hesaba güvenlik soruları da eklenmemişti. İşim bittikten sonra satıcının verdiği e-postayı sanırım kapattırdım Rusçam pek iyi değil ve dediğiniz gibi güvenlik olarak zaiyat burada. Bu arada sanırım siz e-postalara sahip değilsiniz 25 TL olanlarda yanlış mıyım?

Sahip değilim. Yurtdışında yaşayan bir arkadaşımla çalışıyorum. Ama sahip olduğumuz e-posta adresleride var onları 100 TL'den satıyoruz.

Sahip değilim. Yurtdışında yaşayan bir arkadaşımla çalışıyorum. Ama sahip olduğumuz e-posta adresleri de var onları 100 TL'den satıyoruz.

Dostum yaklaşık 1 ay önce senden aldığım GTA 5 Rockstar hesabına erişemiyorum. Discord'dan sana yazdım ama cevap vermedin hala.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı