Satılık Minecraft Pre Hesapları

Evet doğru düşünüyorsunuz. Hesabınız elbette orijinal bir hesap olacak.

Detaylı bilgi almak istiyosanız lütfen e-mail veya Discord hesabımdan ulaşın.

Bazı sitelerde 25 TL her şeyi değişen Premium var bence zor satarsınız yine de karar sizin iyi günler .

Bazı sitelerde 25 TL her şeyi değişen Premium var bence zor satarsınız yine de karar sizin iyi günler .

Tercih meselesi teşekkürler, her şeyi değişen Premium hesapları 100 TL'den başlıyor dünya genelinde bence öyle siteler kumar oynamak gibi bir şey lütfen dikkatli olun tercihleriniz de

Tercih meselesi teşekkürler, her şeyi değişen Premium hesapları 100 TL'den başlıyor dünya genelinde bence öyle siteler kumar oynamak gibi bir şey lütfen dikkatli olun tercihleriniz de
Dünya genelinde derken? Plati'de 4-5 dolara var.

Güveniyorsanız, harika fiyat!
6-7 aydır elimde, e-postasını da vermişti satıcı ayrıca hesaba güvenlik soruları da eklenmemişti. İşim bittikten sonra satıcının verdiği e-postayı sanırım kapattırdım Rusçam pek iyi değil ve dediğiniz gibi güvenlik olarak zaiyat burada. Bu arada sanırım siz e-postalara sahip değilsiniz 25 TL olanlarda yanlış mıyım?

Sahip değilim. Yurtdışında yaşayan bir arkadaşımla çalışıyorum. Ama sahip olduğumuz e-posta adresleride var onları 100 TL'den satıyoruz.

Sahip değilim. Yurtdışında yaşayan bir arkadaşımla çalışıyorum. Ama sahip olduğumuz e-posta adresleri de var onları 100 TL'den satıyoruz.

Dostum yaklaşık 1 ay önce senden aldığım GTA 5 Rockstar hesabına erişemiyorum. Discord'dan sana yazdım ama cevap vermedin hala.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…