Minecraft Premium aldım giremiyorum

uqvol

Centipat
Daha fazla  
Merhaba yaklaşık 1 saat önce Minecraft Premium aldım. Bir siteden ve telefondan girdim düzgün bir şekilde fakat ardından bilgisayardan girmeye çalıştığımda giriş yapa tıklıyorum hiçbir şey olmuyor. Minecraft Launcher'dan girmeye çalışınca da şifre yanlış diyor yardım eder misiniz?

Merhaba yaklaşık 1 saat önce Minecraft Premium aldım. Bir siteden ve telefondan girdim düzgün bir şekilde fakat ardından bilgisayardan girmeye çalıştığımda giriş yapa tıklıyorum hiçbir şey olmuyor. Minecraft Launcher'dan girmeye çalışınca da şifre yanlış diyor yardım eder misiniz?

Genellikle kendi sitesi dışında dolandırıcı oluyor aldıktan 2 - 3 hafta kullandıktan sonra hesabın şifrsini değişiyorlar.

Oyunu orijinal siteden mi aldın?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı