Minecraft Premium almak mantıklı mı?

Nasıl girebilirim o servera sadece Java var bende Game Pass ile tek o geliyor sanırsam.
Game Pass ile ikisi de geliyor. Launcher üzerinden Minecraft for Windows’u başlatın. Microsoft hesabınızla giriş yaptıktan sonra oynaya tıkayın. Üst kısımda sunucular sekmesinden Hive Minigames’i seçin.

Ben çok eskiden minecraftity.com diye bir siteden almıştım. Klasik çalıntı hesaplar. 25 lira vermiştim ama adamlar yanlışlıkla her şeyi değişen bir hesap vermişlerdi.
Hemen şifreyi değiştirdim. Şu anda bile kullanıyorum o hesabı.

Game Pass ile ikisi de geliyor. Launcher üzerinden Minecraft for Windows'u başlatın. Microsoft hesabınızla giriş yaptıktan sonra oynaya tıkayın. Üst kısımda sunucular sekmesinden hive Minigames'i seçin.

Tamam hocam çok sağ olun deneyeceğim birazdan. Bir de oradan Hypixel'e girersem yine lag olur mu o dediğiniz şey sadece Java için mi geçerliydi.

O tarz siteler tamamen şans işi hepsi çalıntı hesap veriyor sanırım.

Tamam hocam çok sağ olun deneyeceğim birazdan. Bir de oradan Hypixel'e girersem yine lag olur mu o dediğiniz şey sadece Java için mi geçerliydi.
Hocam lag olayı Hypixel sunucularına olan uzaklığınızla ilgili. Avrupa sunucusu açılmadıktan sonra pinginizi düşüremezsiniz.

İsterseniz Xbox Game Pass'i alın 1 ay deneyin (serverları denemeniz adına) eğer beğenip kalıcı almak isterseniz Game Pass'in özelliği olarak çoğu oyuna indirim yapıyor normal fiyatı 200 olan Minecraft'ı 160 liraya alabilirsiniz.

Hocam alalı 3 4 gün oldu zaten ama indirim yapsada böyle devam ederim belki sıkılırım ilerleyen zamanlarda sanmıyorum ama böyle 30 30 daha iyi gibi.

Bildiğim kadarıyla hesap satan sitelerin devri bitti. Microsoft hesabının falan bağlanması gerekiyor.
Microsoft daha sistem dosyalarından ayarlamaları engelleyemiyor
Hypixel cok laglı demiş biri sarmazsa boşuna almış olmayayım şimdi.
Bir milyar bilgisayar parçası türü yok zaten hocam, konsol gibi bunlar zaten.

Hypixel cok laglı demiş biri sarmazsa boşuna almış olmayayım şimdi.

Öyle bir sarıyor ki emin ol geceleri ufak lag oluyor onun dışında mükemmel.

Bu Game Pass tam olarak nasıl bir şey daha detaylı açıklar mısınız büyük ihtimalle alacağım çünkü 30 TL bayağı iyi.

Aylık fiyatı 30 TL hemen sevinme. ayrıca zam gelecek diyorlar sen al Minecraft'ını keyfine bak boş ver.

Microsoft daha sistem dosyalarından ayarlamaları engelleyemiyor

Bir milyar bilgisayar parçası türü yok zaten hocam, konsol gibi bunlar zaten.

Aynen bayağı sarıyor hele gravity çok iyi egg wars olsa çok daha güzel olur.

Öyle bir sarıyor ki emin ol geceleri ufak lag oluyor onun dışında mükemmel.

Aylık fiyatı 30 TL hemen sevinme. ayrıca zam gelecek diyorlar sen al Minecraft'ını keyfine bak boş ver.

Bakalım ilerlerleyen zamanlarda belki alabilirim. Ama normal Minecraft çok sarmadı orada CubeCraft bayağı farklı javadakine göre ve egg wars da balta falan yoktu niye ikisi ayrı onu anlamadım.

Hocam siz hangi sürümü alacaksınız anlamadım? Bedrock ise değmez. Ayrıca CubeCraft devri biteli çok oldu 1000-1500 anca oynanıyor Hypixel'de bile eggwars oynanmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…