Game Pass ile ikisi de geliyor. Launcher üzerinden Minecraft for Windows’u başlatın. Microsoft hesabınızla giriş yaptıktan sonra oynaya tıkayın. Üst kısımda sunucular sekmesinden Hive Minigames’i seçin.
Ben çok eskiden minecraftity.com diye bir siteden almıştım. Klasik çalıntı hesaplar. 25 lira vermiştim ama adamlar yanlışlıkla her şeyi değişen bir hesap vermişlerdi.
Hemen şifreyi değiştirdim. Şu anda bile kullanıyorum o hesabı.
Game Pass ile ikisi de geliyor. Launcher üzerinden Minecraft for Windows'u başlatın. Microsoft hesabınızla giriş yaptıktan sonra oynaya tıkayın. Üst kısımda sunucular sekmesinden hive Minigames'i seçin.
Ben çok eskiden minecraftity.com diye bir siteden almıştım. Klasik çalıntı hesaplar. 25 lira vermiştim ama adamlar yanlışlıkla her şeyi değişen bir hesap vermişlerdi.
Hemen şifreyi değiştirdim. Şu anda bile kullanıyorum o hesabı.
İsterseniz Xbox Game Pass'i alın 1 ay deneyin (serverları denemeniz adına) eğer beğenip kalıcı almak isterseniz Game Pass'in özelliği olarak çoğu oyuna indirim yapıyor normal fiyatı 200 olan Minecraft'ı 160 liraya alabilirsiniz.
İsterseniz Xbox Game Pass'i alın 1 ay deneyin (serverları denemeniz adına) eğer beğenip kalıcı almak isterseniz Game Pass'in özelliği olarak çoğu oyuna indirim yapıyor normal fiyatı 200 olan Minecraft'ı 160 liraya alabilirsiniz.
Bakalım ilerlerleyen zamanlarda belki alabilirim. Ama normal Minecraft çok sarmadı orada CubeCraft bayağı farklı javadakine göre ve egg wars da balta falan yoktu niye ikisi ayrı onu anlamadım.
Aynen bayağı sarıyor hele gravity çok iyi egg wars olsa çok daha güzel olur.
Bakalım ilerlerleyen zamanlarda belki alabilirim. Ama normal Minecraft çok sarmadı orada CubeCraft bayağı farklı javadakine göre ve egg wars da balta falan yoktu niye ikisi ayrı onu anlamadım.
Hocam siz hangi sürümü alacaksınız anlamadım? Bedrock ise değmez. Ayrıca CubeCraft devri biteli çok oldu 1000-1500 anca oynanıyor Hypixel'de bile eggwars oynanmıyor.