Minecraft Premium Edition en ucuz nereden alınır?

Ben 10 TL ye Discord Nitro anahtarı aldım içinden 3 aylık xbox game pass anahtarı çıktı 3 aylığına oynayabilirsin yazı bekleyene kadar.

Bu attığınız Windows 10 Edition Minecraft.Java edition değil.
Önceki mesajımda ne yazmışım bir okuyun.

Bu Premium Edition'u en ucuz nereden alabilirim? (orijinal olmalı)
Bir de TLauncher kullanıyorum bu sürüm korsan mı?
Bir de şu anda aktif olarak 1.19 sürümü geldimi Premium Edition'a.

Evet TLauncher cracktir Game Pass alın tüm Minecraft sürümleri açılır.

O kampanya şu an mevcut değil paket içeriğine bakabilirsiniz. O kampanya genel olarak yazın oluyor arkadaşı yanlış yönlendirmeyelim.
Tamam yazın yazmışım ya zaten, hey Allah'ım.

Ben az önce Windows 10'u aldım 2. bir Java hesabı için. Windows 10 Edition'ı alın yazın Java bedavaya gelecek.
O kampanya şu an mevcut değil paket içeriğine bakabilirsiniz. O kampanya genel olarak yazın oluyor arkadaşı yanlış yönlendirmeyelim.

Hayır şimdi sahip olanlar içinde geçerli. Makeleyi dikkatli okuyun.
@ZANTE ARTZ
Will previous purchases be eligible for this offer?

Current owners of Minecraft: Java Edition or Minecraft for Windows will be eligible if either game is owned on your Microsoft Account.

If I already own one of the two games, how will I be able to redeem this offer to get the other game?

To redeem the version of the game you don’t yet own when the offer goes live, visit the Microsoft Store, and click “get” on the new bundle at no additional charge.

Şu an Bedrock'ı olanlara Java, Java'sı olanlara Bedrock verilecek yazın. Bir de yazın artık bundle olarak ikisi birlikte satılacak. Olay bundan ibaret, anlamayanlar için.

Şimdi ben Minecraft for Windows + Launcher olanı alırsam yazın Java beleş mi olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…