Minecraft Premium hesaba huzuni indirmek

KARATECİ KEDİ

Hectopat
85TL'ye Minecraft Premium alacağım fakat huzuni vb. gibi hack programlarınıda indirmek istiyorum. Acaba hesabımın çalınma gibi bir durumu olur mu?

Olur, olmaz bilemeyiz. Hilenin içerisine atar bir tane zararlı yazılım bütün bilgileriniz hile yayımcısına gider. İnsanların hakkına girmeyin, indirmeyin hile.

85TL'ye Minecraft Premium alacağım fakat huzuni vb. gibi hack programlarınıda indirmek istiyorum. Acaba hesabımın çalınma gibi bir durumu olur mu?
Neden hile kullanmak istiyorsunuz ki? Hesap çalınmasından kötü ban yersiniz.

Öyle bir şey olacağını sanmam ama kim bilir belki vardır.

Hesap çalınma gibi bir durum söz konusu olmaz fakat huzuni yerine başkalarını kullananın kullanacaksanız ban yersiniz yoksa. Huzuni çok kolay tespit edilebiliyor. YouTube'da WizardHax adlı kanala bakabilirsiniz.

85 TL verip bir de hile açmak niye istiyorsun ki anlamadım. Hesap çalınmasa da hileden ötürü ban yersiniz paranızı boşa harcamış olursunuz.

Hesap çalınma gibi bir durum söz konusu olmaz fakat huzuni yerine başkalarını kullananın kullanacaksanız ban yersiniz yoksa. Huzuni çok kolay tespit edilebiliyor. YouTube'da WizardHax adlı kanala bakabilirsiniz.
Peki texture pack optifine gibi şeyler de sorun olmaz değil mi ?

Ben önceden kullanmıştım ban yememiştim ve hesabım çalınmamıştı ancak önerim Liquid bounce kullan huzuni kullanırsan serverlardan ban yersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…