R Redburne Ziyaretçi 27 Haziran 2018 #1 Satmaktan vazgeçtim. Konu kapalı. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Temmuz 2018
R Redburne Ziyaretçi 27 Haziran 2018 #3 unsuzmamül dedi: Division atıyım? Genişletmek için tıkla... Hocam, üstüne 2 lira daha koyup, Gamesatis'dan PUBG atabilirsiniz. Uygun mudur?
unsuzmamül dedi: Division atıyım? Genişletmek için tıkla... Hocam, üstüne 2 lira daha koyup, Gamesatis'dan PUBG atabilirsiniz. Uygun mudur?
unsuzmamül Hectopat Katılım 6 Haziran 2018 Mesajlar 141 27 Haziran 2018 #4 Silinen üye dedi: Hocam, üstüne 2 lira daha koyup, Gamesatis'dan PUBG atabilirsiniz. Uygun mudur? Genişletmek için tıkla... 37₺’mi? Peki olur ancak ben nasıl alıcağımızı düşündüm. Ben size güvenir atarım ama yamuk yaparsanız şikayetçi olurum.
Silinen üye dedi: Hocam, üstüne 2 lira daha koyup, Gamesatis'dan PUBG atabilirsiniz. Uygun mudur? Genişletmek için tıkla... 37₺’mi? Peki olur ancak ben nasıl alıcağımızı düşündüm. Ben size güvenir atarım ama yamuk yaparsanız şikayetçi olurum.
Arda Dayıoğlu Kilopat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 4.876 Çözümler 2 27 Haziran 2018 #5 Sonra Hüseyin gibi olmasın.
unsuzmamül Hectopat Katılım 6 Haziran 2018 Mesajlar 141 27 Haziran 2018 #6 Silinen üye dedi: Sonra Hüseyin gibi olmasın. Eki Görüntüle 310331 Genişletmek için tıkla... Önce ben atıcam anladın demi? Arkadaşla bir tanışıklığınız var ama zaten sorun hiç bir türlü benden olmayacak. Ondan da sorun istemiyorum.
Silinen üye dedi: Sonra Hüseyin gibi olmasın. Eki Görüntüle 310331 Genişletmek için tıkla... Önce ben atıcam anladın demi? Arkadaşla bir tanışıklığınız var ama zaten sorun hiç bir türlü benden olmayacak. Ondan da sorun istemiyorum.
Arda Dayıoğlu Kilopat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 4.876 Çözümler 2 27 Haziran 2018 #7 Sorun olmaz hocam kankamdır kendisi. Çoraplarımı bile emanet ederim ona.
R Redburne Ziyaretçi 29 Haziran 2018 #8 unsuzmamül dedi: 37₺’mi? Peki olur ancak ben nasıl alıcağımızı düşündüm. Ben size güvenir atarım ama yamuk yaparsanız şikayetçi olurum. Genişletmek için tıkla... Hocam bana çoraplarınızı hatta ve hatta canınızı bile emanet edebilirsiniz. Bir yamuğum kesinlikle olmaz. Beni sorun, soruşturun. Evet, dediğiniz gibi GameSatis'da 37 TL. Steam indirimleri bitene kadar. PlayerUnknown’s Battleground Pubg Satın Al Sadece 37 TL | Game Satış Hocam, bugün ve haftasonu müsait olamayacağım maalesef. Eğer hala alıcıysanız pazartesi halledebiliriz. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Temmuz 2018
unsuzmamül dedi: 37₺’mi? Peki olur ancak ben nasıl alıcağımızı düşündüm. Ben size güvenir atarım ama yamuk yaparsanız şikayetçi olurum. Genişletmek için tıkla... Hocam bana çoraplarınızı hatta ve hatta canınızı bile emanet edebilirsiniz. Bir yamuğum kesinlikle olmaz. Beni sorun, soruşturun. Evet, dediğiniz gibi GameSatis'da 37 TL. Steam indirimleri bitene kadar. PlayerUnknown’s Battleground Pubg Satın Al Sadece 37 TL | Game Satış Hocam, bugün ve haftasonu müsait olamayacağım maalesef. Eğer hala alıcıysanız pazartesi halledebiliriz.
unsuzmamül Hectopat Katılım 6 Haziran 2018 Mesajlar 141 29 Haziran 2018 #9 Ben de müsait olamıyorum hocam işlerim yüzünden. Telefona bilgisayara 3 gündür dokunmuyorum. Pazartesi daha iyi olur.
Ben de müsait olamıyorum hocam işlerim yüzünden. Telefona bilgisayara 3 gündür dokunmuyorum. Pazartesi daha iyi olur.
R Redburne Ziyaretçi 5 Temmuz 2018 #10 unsuzmamül dedi: Ben de müsait olamıyorum hocam işlerim yüzünden. Telefona bilgisayara 3 gündür dokunmuyorum. Pazartesi daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam, sonunda işlerimi hallettim. Müsait olduğunuz zaman Steam profilimden bana ulaşın, detayları konuşalım. ------------------------------------------------------ Satmaktan vazgeçtim. Konu kapalı. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Temmuz 2018
unsuzmamül dedi: Ben de müsait olamıyorum hocam işlerim yüzünden. Telefona bilgisayara 3 gündür dokunmuyorum. Pazartesi daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam, sonunda işlerimi hallettim. Müsait olduğunuz zaman Steam profilimden bana ulaşın, detayları konuşalım. ------------------------------------------------------ Satmaktan vazgeçtim. Konu kapalı.