Cardın Hectopat Katılım 22 Temmuz 2015 Mesajlar 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2016 #1 Hiç ban yememiş temiz güvenlik sorusu isim e-posta vs. değiştirilebilen Minecraft Premium hesabı arıyorum.
Hiç ban yememiş temiz güvenlik sorusu isim e-posta vs. değiştirilebilen Minecraft Premium hesabı arıyorum.
limoon Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2015 Mesajlar 1.490 Makaleler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2016 #2 Cardın dedi: Hiç ban yememiş temiz güvenlik sorusu isim e-posta vs. değiştirilebilen Minecraft Premium hesabı arıyorum. Genişletmek için tıkla... Yerinizde olsam orjinal yerinden minecraft.net'ten alırım çünkü illaki ban yemişdir.
Cardın dedi: Hiç ban yememiş temiz güvenlik sorusu isim e-posta vs. değiştirilebilen Minecraft Premium hesabı arıyorum. Genişletmek için tıkla... Yerinizde olsam orjinal yerinden minecraft.net'ten alırım çünkü illaki ban yemişdir.
AEmirhan Kilopat Katılım 31 Mayıs 2014 Mesajlar 748 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Mart 2016 #3 Bir arkadaşla hesabımı satmak için konuşuyorum. Eğer olmazsa size satabilirim. @Cardın Hala alıcı iseniz hesabımı satmak istiyorum. Skype: a_emirhan Steam: AEmirhan Bunlardan birinden bana ulaşırsanız, görüşebiliriz. Hesap 30 TL, Optifine pelerini 15TL. İkisini beraber alırsanız indirim yapabilirim. Minecraft'ın güncel fiyatı 63TL. Pelerinin 29TL.
Bir arkadaşla hesabımı satmak için konuşuyorum. Eğer olmazsa size satabilirim. @Cardın Hala alıcı iseniz hesabımı satmak istiyorum. Skype: a_emirhan Steam: AEmirhan Bunlardan birinden bana ulaşırsanız, görüşebiliriz. Hesap 30 TL, Optifine pelerini 15TL. İkisini beraber alırsanız indirim yapabilirim. Minecraft'ın güncel fiyatı 63TL. Pelerinin 29TL.