KRALCAN Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 7.441 Makaleler 6 Çözümler 10 Yer İzmir-Bayraklı Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2018 #1 Sitesinden 3 yıl önce aldım. Artık neredeyse 1 yıldır oynamıyorum. Her şeyi değişiyor alan kişiye her bilgisini de vereceğim. Hiç bir Server'de cezası yoktur. Ayrıca 30 TL'lik pelerini de bulunmaktadır. Fiyat 50 TL. Sitesinde şu an 123 TL.
Sitesinden 3 yıl önce aldım. Artık neredeyse 1 yıldır oynamıyorum. Her şeyi değişiyor alan kişiye her bilgisini de vereceğim. Hiç bir Server'de cezası yoktur. Ayrıca 30 TL'lik pelerini de bulunmaktadır. Fiyat 50 TL. Sitesinde şu an 123 TL.
Zireael14 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2017 Mesajlar 1.561 Çözümler 13 26 Mayıs 2018 #2 Avro çok yüksek be. Ben vaktinde 65 + 25'e almıştım (pelerinle birlikte yani 25tl eklemem)
A Aquarius Megapat Katılım 20 Ağustos 2016 Mesajlar 134 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2021 #3 Hocam hesap hala satılıksa ben tamamen üstüme geçirbileceğim bir hesap arıyorum isterseniz iletişime geçebiliriz.
Hocam hesap hala satılıksa ben tamamen üstüme geçirbileceğim bir hesap arıyorum isterseniz iletişime geçebiliriz.
KRALCAN Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 7.441 Makaleler 6 Çözümler 10 Yer İzmir-Bayraklı Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2021 #4 Aquarius dedi: Hocam hesap hala satılıksa ben tamamen üstüme geçirbileceğim bir hesap arıyorum isterseniz iletişime geçebiliriz. Genişletmek için tıkla... Evet satılık fakat fiyatı da arttı baya maalesef. Discord recep can#6039 mesaj yazın isterseniz.
Aquarius dedi: Hocam hesap hala satılıksa ben tamamen üstüme geçirbileceğim bir hesap arıyorum isterseniz iletişime geçebiliriz. Genişletmek için tıkla... Evet satılık fakat fiyatı da arttı baya maalesef. Discord recep can#6039 mesaj yazın isterseniz.
A Aquarius Megapat Katılım 20 Ağustos 2016 Mesajlar 134 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2021 #5 dgsa dedi: Evet satılık fakat fiyatı da arttı baya maalesef. Discord recep can#6039 mesaj yazın isterseniz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam
dgsa dedi: Evet satılık fakat fiyatı da arttı baya maalesef. Discord recep can#6039 mesaj yazın isterseniz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam