Rynoma Decapat Katılım 16 Temmuz 2023 Mesajlar 182 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2024 #11 Nayino dedi: Yaptım ve yukarıdaki arkadaşın söylediği gibi hesaplar Game Pass. Bir hesabı birkaç kişiye satıyorlar. Hesaba pelerin almıştım, pelerin var diye bir bahane uydurup hesabı elimden alıp başka hesap verdiler. Güvenilir değil, alışveriş yapmayın. Genişletmek için tıkla... Hocam sizin dediğiniz cihazlar bende de oluyor fakat o cihazlar herhangi bir şekilde oyun ilerlemesi ya da en son oynanlarda iz yok.
Nayino dedi: Yaptım ve yukarıdaki arkadaşın söylediği gibi hesaplar Game Pass. Bir hesabı birkaç kişiye satıyorlar. Hesaba pelerin almıştım, pelerin var diye bir bahane uydurup hesabı elimden alıp başka hesap verdiler. Güvenilir değil, alışveriş yapmayın. Genişletmek için tıkla... Hocam sizin dediğiniz cihazlar bende de oluyor fakat o cihazlar herhangi bir şekilde oyun ilerlemesi ya da en son oynanlarda iz yok.
Nayino Decapat Katılım 10 Mayıs 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2024 #12 Rynoma dedi: Hocam sizin dediğiniz cihazlar bende de oluyor fakat o cihazlar herhangi bir şekilde oyun ilerlemesi ya da en son oynanlarda iz yok. Genişletmek için tıkla... Hocam, boş ver, yorma kendini. Alınmaz de, geç.
Rynoma dedi: Hocam sizin dediğiniz cihazlar bende de oluyor fakat o cihazlar herhangi bir şekilde oyun ilerlemesi ya da en son oynanlarda iz yok. Genişletmek için tıkla... Hocam, boş ver, yorma kendini. Alınmaz de, geç.