Nickha Megapat Katılım 14 Ekim 2017 Mesajlar 744 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2022 #1 Minecraft Premium alacaktım fakat sitesine girdiğimde bulamadım. Nasıl alabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ekim 2022
bonz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2017 Mesajlar 9.939 Makaleler 17 Çözümler 32 Yer İzmir 9 Ekim 2022 #2 Nickha dedi: Minecraft Premium alacaktım fakat sitesine girdiğimde bulamadım. Nasıl alabilirim? Genişletmek için tıkla... https://www.minecraft.net/tr-tr/store/minecraft-java-bedrock-edition-pc
Nickha dedi: Minecraft Premium alacaktım fakat sitesine girdiğimde bulamadım. Nasıl alabilirim? Genişletmek için tıkla... https://www.minecraft.net/tr-tr/store/minecraft-java-bedrock-edition-pc
Cuteaa Hectopat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 2.311 Çözümler 15 9 Ekim 2022 #3 Nickha dedi: Minecraft Premium alacaktım fakat sitesine girdiğimde bulamadım. Nasıl alabilirim? Genişletmek için tıkla... XBOX uygulamasından alın daha ucuzdu en son.
Nickha dedi: Minecraft Premium alacaktım fakat sitesine girdiğimde bulamadım. Nasıl alabilirim? Genişletmek için tıkla... XBOX uygulamasından alın daha ucuzdu en son.
4 442923 Hectopat Katılım 28 Mart 2021 Mesajlar 3.736 Çözümler 37 9 Ekim 2022 #4 Nickha dedi: Minecraft Premium alacaktım fakat sitesine girdiğimde bulamadım. Nasıl alabilirim? Genişletmek için tıkla... Şu anda alınmaz ama size kalmış 500 TL de boru değil yani Xbox'dan alabilirsin.
Nickha dedi: Minecraft Premium alacaktım fakat sitesine girdiğimde bulamadım. Nasıl alabilirim? Genişletmek için tıkla... Şu anda alınmaz ama size kalmış 500 TL de boru değil yani Xbox'dan alabilirsin.
Reidon Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 898 Çözümler 5 9 Ekim 2022 #5 Nickha dedi: Minecraft Premium alacaktım fakat sitesine girdiğimde bulamadım. Nasıl alabilirim? Genişletmek için tıkla... microsoft storedan xbox uygalamasını indirip 200tl ye hem bedrock hemde java edition sahibi olabiliyorsunuz.
Nickha dedi: Minecraft Premium alacaktım fakat sitesine girdiğimde bulamadım. Nasıl alabilirim? Genişletmek için tıkla... microsoft storedan xbox uygalamasını indirip 200tl ye hem bedrock hemde java edition sahibi olabiliyorsunuz.
Nickha Megapat Katılım 14 Ekim 2017 Mesajlar 744 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2022 #6 442923 dedi: Şu anda alınmaz ama size kalmış 500 TL de boru değil yani Xbox'dan alabilirsin. Genişletmek için tıkla... 200 TL ye hem java hem bedrock veriyor.
442923 dedi: Şu anda alınmaz ama size kalmış 500 TL de boru değil yani Xbox'dan alabilirsin. Genişletmek için tıkla... 200 TL ye hem java hem bedrock veriyor.