T TahaYSNG Decapat Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 101 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2025 #11 eriyen şeker dedi: Hayır sonsuza kadar kalıyor sadece MC. Genişletmek için tıkla... Hayır Game Pass'te Minecraft sonsuza kadar sende kalmıyor süren bittiği zaman MC de gidiyor. Gqkmen42 dedi: Buradan alınca Hypixel girebilecek miyim? Genişletmek için tıkla... Evet kendi sitesinden aldığın zaman bütün premium gerektiren sunuculara eriğim sağlayabiliyorsun. https://www.minecraft.net/tr-tr resmi sitesi bu buradan alabilirsin.
eriyen şeker dedi: Hayır sonsuza kadar kalıyor sadece MC. Genişletmek için tıkla... Hayır Game Pass'te Minecraft sonsuza kadar sende kalmıyor süren bittiği zaman MC de gidiyor. Gqkmen42 dedi: Buradan alınca Hypixel girebilecek miyim? Genişletmek için tıkla... Evet kendi sitesinden aldığın zaman bütün premium gerektiren sunuculara eriğim sağlayabiliyorsun. https://www.minecraft.net/tr-tr resmi sitesi bu buradan alabilirsin.
dodo61 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2016 Mesajlar 1.864 Makaleler 4 Çözümler 32 Yer Türkiye 1 Ocak 2025 #12 eriyen şeker dedi: Hayır sonsuza kadar kalıyor sadece MC. Genişletmek için tıkla... Hayır tabiki de. Game pass devam ettiği sürece oynayabiliyorsun. Kaç kere game pass ile oynadım sonra gittim indirimdeyken aldım.
eriyen şeker dedi: Hayır sonsuza kadar kalıyor sadece MC. Genişletmek için tıkla... Hayır tabiki de. Game pass devam ettiği sürece oynayabiliyorsun. Kaç kere game pass ile oynadım sonra gittim indirimdeyken aldım.
wreksia Centipat Katılım 26 Nisan 2024 Mesajlar 676 Çözümler 2 1 Ocak 2025 #13 eriyen şeker dedi: Hayır sonsuza kadar kalıyor sadece MC. Genişletmek için tıkla... Daha önce hiç Xbox Game Pass almadın galiba? 1 Aylığına veriyor 1 aylık abonelik almış isen ondan sonra kesiyor oyunla olan bağlantını.
eriyen şeker dedi: Hayır sonsuza kadar kalıyor sadece MC. Genişletmek için tıkla... Daha önce hiç Xbox Game Pass almadın galiba? 1 Aylığına veriyor 1 aylık abonelik almış isen ondan sonra kesiyor oyunla olan bağlantını.
eriyen şeker Centipat Katılım 12 Nisan 2024 Mesajlar 166 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2025 #14 wreksia dedi: Daha önce hiç Xbox Game Pass almadın galiba? 1 aylığına veriyor 1 aylık abonelik almış isen ondan sonra kesiyor oyunla olan bağlantını. Genişletmek için tıkla... Aldım dostum aklımda oyle kalmıs ve hatırladıgım kadarıyla bedrcok hesabı PC'de hala oynanabılıyordu.
wreksia dedi: Daha önce hiç Xbox Game Pass almadın galiba? 1 aylığına veriyor 1 aylık abonelik almış isen ondan sonra kesiyor oyunla olan bağlantını. Genişletmek için tıkla... Aldım dostum aklımda oyle kalmıs ve hatırladıgım kadarıyla bedrcok hesabı PC'de hala oynanabılıyordu.
wreksia Centipat Katılım 26 Nisan 2024 Mesajlar 676 Çözümler 2 1 Ocak 2025 #15 eriyen şeker dedi: Aldım dostum aklımda oyle kalmıs ve hatırladıgım kadarıyla bedrcok hesabı PC'de hala oynanabılıyordu. Genişletmek için tıkla... O Minecraft for Windows o.
eriyen şeker dedi: Aldım dostum aklımda oyle kalmıs ve hatırladıgım kadarıyla bedrcok hesabı PC'de hala oynanabılıyordu. Genişletmek için tıkla... O Minecraft for Windows o.