Minecraft Premium nereden alınır?

Hızlı davranmanızda fayda var ben 4 ay önce almayı düşünüyordum 160 TL idi şimdi 220 TL. Ben de bir YouTuber'dan çekiliş ile kazandım 4 aydır kullanıyorum.

Bununla ne farkı var hocam?

Biri Java, biri ise Windows 10 Edition. İkisi de farklı versiyonlar.
Peki farklı ne? ikisinde de istediğim servera istediğim şekilde girebiliyor muyum? Zaten win 10 kullanıyorum başka işletim sistemlerinde kullanılmıyor. Bu sürüm tam olarak ne farkı var?

Peki farklı ne? ikisinde de istediğim servera istediğim şekilde girebiliyor muyum? Zaten win 10 kullanıyorum başka işletim sistemlerinde kullanılmıyor. Bu sürüm tam olarak ne farkı var?
Java sürümü çok daha fazla mod desteği sunuyor.

Windows 10 versiyonunda RTX desteği var. Sunucular Java'dan bağımsız. Java'nın daha yaygın olduğunu unutmayın. Ben Java öneririm.

Peki farklı ney ikisndide istediğim servera istediğim şekilde girebiliyor muyum zaten win 10 kullanıyorum başka işletim sistemlerinde kullanılmıyor bu sürüm tam olarak ne farkı var.

Java ve Windows 10 Edition çok farklı şeyler. En başta biri Java Edition biri Bedrock Edition diye geçiyor. Java Edition sadece bilgisayarla oynanabilir. Bedrock Edition ise sadece telefon, konsol ve istersen Windows 10'da oynanabiliyor. Oynadığın Hypixel gibi sunucular Java Edition'da varlar. Bedrock'tan giremezsin. Bence eğer konsoldan veya telefondan oynayan bir arkadaşınla birlikte oynamayacaksan Java Edition tercih etmelisin. Farklarını şu videodan görebilirsin:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Windows 10 versiyonunda RTX desteği var. Sunucular Java'dan bağımsız. Java'nın daha yaygın olduğunu unutmayın. Ben Java öneririm.
Anladım teşeşkürler peki java edition daha çok ucuzlamaz mı? gerçi doviz kuruna bakınca pek mümkün değil ama minecrafta gta 5 parası vermek koyucak gibi bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…