Hylex Hectopat Katılım 4 Eylül 2021 Mesajlar 407 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Eylül 2021 #11 Zenvoy dedi: Şans işi aslında hocam. Benden önce 5 TL'ye alanlar hala kullanıyor Genişletmek için tıkla... Benim aldığım hesaplar hep çalınıyor 3. alışım şansım yani
Zenvoy dedi: Şans işi aslında hocam. Benden önce 5 TL'ye alanlar hala kullanıyor Genişletmek için tıkla... Benim aldığım hesaplar hep çalınıyor 3. alışım şansım yani
OybirinciGrogu Megapat Katılım 11 Aralık 2016 Mesajlar 173 Çözümler 1 Yer İstanbul, Sultanbeyli Daha fazla Sistem Özellikleri MSI GL63 8RE Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2021 #12 minecraft.net'e giriyorsun 20 defa vereceğin parayı 1 kez veriyorsun keyfine bakıyorsun.
Hylex Hectopat Katılım 4 Eylül 2021 Mesajlar 407 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Eylül 2021 #13 OybirinciGrogu dedi: minecraft.net'e giriyorsun 20 defa vereceğin parayı 1 kez veriyorsun keyfine bakıyorsun. Genişletmek için tıkla... Haklısın, almayı düşünüyorum, teşekkürler.
OybirinciGrogu dedi: minecraft.net'e giriyorsun 20 defa vereceğin parayı 1 kez veriyorsun keyfine bakıyorsun. Genişletmek için tıkla... Haklısın, almayı düşünüyorum, teşekkürler.
3 390845 Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 4.990 Makaleler 1 Çözümler 11 Yer Bodrum 5 Eylül 2021 #14 Hylex dedi: Haklısın, almayı düşünüyorum, teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Yeni konu açmak yerine daha önce açılan onlarca konuya göz atsanız diyorum. Konu kalabalığı olmasın diye söylüyorum...
Hylex dedi: Haklısın, almayı düşünüyorum, teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Yeni konu açmak yerine daha önce açılan onlarca konuya göz atsanız diyorum. Konu kalabalığı olmasın diye söylüyorum...
MuhammedA Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 4.322 Makaleler 6 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2021 #15 İstediğiniz yerden alabilirsiniz zaten bir müddet sonra Microsoft hesabina gelecekleri için hepsi devre dışı kalacak.
İstediğiniz yerden alabilirsiniz zaten bir müddet sonra Microsoft hesabina gelecekleri için hepsi devre dışı kalacak.
iPatavatsizz Kilopat Katılım 11 Mart 2018 Mesajlar 518 Çözümler 2 5 Eylül 2021 #16 Ne olursa olsun korsan almayın, sonra burada "xxxucuz.com Rezilliği" diye konu açıp bize ağlayıp zırlıyor reziller.
Ne olursa olsun korsan almayın, sonra burada "xxxucuz.com Rezilliği" diye konu açıp bize ağlayıp zırlıyor reziller.
hacimantvv Hectopat Katılım 10 Ekim 2019 Mesajlar 608 Çözümler 2 5 Eylül 2021 #17 Prelax dedi: Resmi siteyi önermeyin. O kadar fazla para vermeden nasıl ucuza alabilirim oyunu? Hatta alabilir miyim daha da mantıklı bir soru olacak gibi. Genişletmek için tıkla... Uzpre den al ama her şeyi değişen. MuhammedA dedi: İstediğiniz yerden alabilirsiniz zaten bir müddet sonra Microsoft hesabina gelecekleri için hepsi devre dışı kalacak. Genişletmek için tıkla... Ben her şeyi değişen aldım uczpre üzerinden. Microsoft hesabımı da bağladım.
Prelax dedi: Resmi siteyi önermeyin. O kadar fazla para vermeden nasıl ucuza alabilirim oyunu? Hatta alabilir miyim daha da mantıklı bir soru olacak gibi. Genişletmek için tıkla... Uzpre den al ama her şeyi değişen. MuhammedA dedi: İstediğiniz yerden alabilirsiniz zaten bir müddet sonra Microsoft hesabina gelecekleri için hepsi devre dışı kalacak. Genişletmek için tıkla... Ben her şeyi değişen aldım uczpre üzerinden. Microsoft hesabımı da bağladım.
Miliq Kilopat Katılım 20 Şubat 2019 Mesajlar 447 5 Eylül 2021 #18 2 TL verdim, 4 yıl oldu hala kullanıyorum. Her şeyi değişebiliyor...
Hilalimsinn Megapat Katılım 28 Kasım 2015 Mesajlar 800 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2021 #19 Orijinal sitesi dışından almanı önermiyorum.
Metonoktaexe Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 1.338 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer Zoomda Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2021 #20 Prelax dedi: Resmi siteyi önermeyin. O kadar fazla para vermeden nasıl ucuza alabilirim oyunu? Hatta alabilir miyim daha da mantıklı bir soru olacak gibi. Genişletmek için tıkla... Hocam g2a'den sanırım buraya tıklayarak 200 liraya alabilirsiniz. g2a preniz varsa 179 TL oluyor.
Prelax dedi: Resmi siteyi önermeyin. O kadar fazla para vermeden nasıl ucuza alabilirim oyunu? Hatta alabilir miyim daha da mantıklı bir soru olacak gibi. Genişletmek için tıkla... Hocam g2a'den sanırım buraya tıklayarak 200 liraya alabilirsiniz. g2a preniz varsa 179 TL oluyor.