liera Hectopat Katılım 10 Eylül 2022 Mesajlar 598 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Intel Core i7-12650H 32GB RAM 2TB NVME SSD 8GB RTX4060 Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2023 #1 Yeni Minecraft Premium satın aldım fakat hiçbir Premium servere giremiyorum. "Failed to login null" hatası ile karşılaşıyorum. Kendimi boşa para vermiş enayi gibi hissediyorum.
Yeni Minecraft Premium satın aldım fakat hiçbir Premium servere giremiyorum. "Failed to login null" hatası ile karşılaşıyorum. Kendimi boşa para vermiş enayi gibi hissediyorum.
Çözüm liera 13 Şubat 2023 Konunun çözümü: Bu siteye gelip, Xbox Series X|S, Xbox One ve Windows 10 cihazlarında Çevrimiçi Güvenlik böyle yazan yere tıklayıp tüm ayarlayı evet yapın, olacaktır. Moderasyon Ekibi dedi: Merhaba, Konuyu okuyan herkesin yararlanabilmesi için sorunun çözümünü detaylıca açıklayabilir misiniz? Genişletmek için tıkla...
Konunun çözümü: Bu siteye gelip, Xbox Series X|S, Xbox One ve Windows 10 cihazlarında Çevrimiçi Güvenlik böyle yazan yere tıklayıp tüm ayarlayı evet yapın, olacaktır. Moderasyon Ekibi dedi: Merhaba, Konuyu okuyan herkesin yararlanabilmesi için sorunun çözümünü detaylıca açıklayabilir misiniz? Genişletmek için tıkla...
Erenbeys61 Hectopat Katılım 8 Mayıs 2022 Mesajlar 3.515 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2023 #11 Korsan minecraft yüklüyse onu silip dene. Artı 0 Eksi
EpiQDuck Decapat Katılım 8 Kasım 2022 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2023 #12 liera dedi: yine aynı hocam Genişletmek için tıkla... Hocam aynı hata mı farklı bir hata mı? Üst versiyonlarda hatalar daha açıklayıcı olabiliyor o yüzden sordum. Artı 0 Eksi
liera dedi: yine aynı hocam Genişletmek için tıkla... Hocam aynı hata mı farklı bir hata mı? Üst versiyonlarda hatalar daha açıklayıcı olabiliyor o yüzden sordum.
KS KS liera Hectopat Katılım 10 Eylül 2022 Mesajlar 598 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Intel Core i7-12650H 32GB RAM 2TB NVME SSD 8GB RTX4060 Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2023 #13 EpiQDuck dedi: Hocam aynı hata mı farklı bir hata mı? Üst versiyonlarda hatalar daha açıklayıcı olabiliyor o yüzden sordum. Genişletmek için tıkla... aynı hata Erenbeys61 dedi: Korsan minecraft yüklüyse onu silip dene. Genişletmek için tıkla... tlanchueri sildim ama bu seferde oyun çöktü hatası aldım oyuna bile giremeden Son düzenleme: 2 Şubat 2023 Artı 0 Eksi
EpiQDuck dedi: Hocam aynı hata mı farklı bir hata mı? Üst versiyonlarda hatalar daha açıklayıcı olabiliyor o yüzden sordum. Genişletmek için tıkla... aynı hata Erenbeys61 dedi: Korsan minecraft yüklüyse onu silip dene. Genişletmek için tıkla... tlanchueri sildim ama bu seferde oyun çöktü hatası aldım oyuna bile giremeden
3 384311 Hectopat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 5.826 Makaleler 6 Çözümler 20 2 Şubat 2023 #14 EpiQDuck dedi: Hocam premium zaten orijinal değil mi ben mi yanlış anladım dediğinizi? Genişletmek için tıkla... Premium kavramını hesap satanlar bulduğu için şüphelendim. Artı 0 Eksi
EpiQDuck dedi: Hocam premium zaten orijinal değil mi ben mi yanlış anladım dediğinizi? Genişletmek için tıkla... Premium kavramını hesap satanlar bulduğu için şüphelendim.
KS KS liera Hectopat Katılım 10 Eylül 2022 Mesajlar 598 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Intel Core i7-12650H 32GB RAM 2TB NVME SSD 8GB RTX4060 Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2023 #15 Sorunu çözdüm herkese teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Şubat 2023 Artı 0 Eksi
M Moderasyon Ekibi Yetkili Üye 11 Şubat 2023 #16 Merhaba, Konuyu okuyan herkesin yararlanabilmesi için sorunun çözümünü detaylıca açıklayabilir misiniz? Artı 0 Eksi
Merhaba, Konuyu okuyan herkesin yararlanabilmesi için sorunun çözümünü detaylıca açıklayabilir misiniz?
KS KS liera Hectopat Katılım 10 Eylül 2022 Mesajlar 598 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Intel Core i7-12650H 32GB RAM 2TB NVME SSD 8GB RTX4060 Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2023 #17 Konunun çözümü: Bu siteye gelip, Xbox Series X|S, Xbox One ve Windows 10 cihazlarında Çevrimiçi Güvenlik böyle yazan yere tıklayıp tüm ayarlayı evet yapın, olacaktır. Moderasyon Ekibi dedi: Merhaba, Konuyu okuyan herkesin yararlanabilmesi için sorunun çözümünü detaylıca açıklayabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Son düzenleyen: Moderatör: 14 Şubat 2023 Artı 0 Eksi Çözüm
Konunun çözümü: Bu siteye gelip, Xbox Series X|S, Xbox One ve Windows 10 cihazlarında Çevrimiçi Güvenlik böyle yazan yere tıklayıp tüm ayarlayı evet yapın, olacaktır. Moderasyon Ekibi dedi: Merhaba, Konuyu okuyan herkesin yararlanabilmesi için sorunun çözümünü detaylıca açıklayabilir misiniz? Genişletmek için tıkla...