Ashes Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.574 Makaleler 1 Çözümler 5 7 Mayıs 2021 #1 Minecraft preimum alacak arkadaşım. Bunun için güvenli ya da hesap çalındıgında değişim yapacak bildiğiniz bir site var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Mayıs 2021
Minecraft preimum alacak arkadaşım. Bunun için güvenli ya da hesap çalındıgında değişim yapacak bildiğiniz bir site var mı?
KeremWho Decapat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 62 Çözümler 1 Yer İstanbul (Avrupa) Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Jr. Full-Stack Developer 7 Mayıs 2021 #2 minecraft.net harici almayın, aldırmayın. Sonu iyi bitmez.
mrramen Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 446 Makaleler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Üni. Öğrencisi 7 Mayıs 2021 #3 Şahsen küçüklük zamanlarımda tecrübe ettim, 3 hesap aldım ikisi gümledi, birini kurtardım. Fakat tavsiye etmem paranıza yazık olabilir.
Şahsen küçüklük zamanlarımda tecrübe ettim, 3 hesap aldım ikisi gümledi, birini kurtardım. Fakat tavsiye etmem paranıza yazık olabilir.
Yarst Kilopat Katılım 1 Mayıs 2019 Mesajlar 559 Çözümler 2 Yer Kaer Morhen Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Witcher 7 Mayıs 2021 #4 Alırsanız bile en fazla 1 ay gidiyor sonra yine çalınıyor hesap.
EnverCalis Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 1.310 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2021 #5 KeremWho dedi: minecraft.net harici almayın, aldırmayın. Sonu iyi bitmez. Genişletmek için tıkla... Evet katılıyorum. O sitelerden alınan hesaplar patlıyor.
KeremWho dedi: minecraft.net harici almayın, aldırmayın. Sonu iyi bitmez. Genişletmek için tıkla... Evet katılıyorum. O sitelerden alınan hesaplar patlıyor.
blamenvidia Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 1.228 Makaleler 3 Çözümler 16 7 Mayıs 2021 #6 Kendi sitesi, diğer sitelerden alırsanız biraz kullanırsınız, sonra başkası kullanır.
Harry Da Souza Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 3.686 Makaleler 2 Çözümler 12 7 Mayıs 2021 #7 Hocam sağlam biyerden alınırsa patlamaz minecraft.net gerçekten çok pahalıya satıyor.
duff1337 Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 415 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2021 #8 KeremWho dedi: minecraft.net harici almayın, aldırmayın. Sonu iyi bitmez. Genişletmek için tıkla... Eğer minecraft.net pahalı diyorsanız Minecraft Bedrock alabilirsiniz iyi günler.
KeremWho dedi: minecraft.net harici almayın, aldırmayın. Sonu iyi bitmez. Genişletmek için tıkla... Eğer minecraft.net pahalı diyorsanız Minecraft Bedrock alabilirsiniz iyi günler.
Harry Da Souza Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 3.686 Makaleler 2 Çözümler 12 7 Mayıs 2021 #9 duff1337 dedi: Eğer minecraft.net pahalı diyorsanız Minecraft Bedrock alabilirsiniz iyi günler. Genişletmek için tıkla... Bedrockla hypixele girilmiyor diye biliyorum iyi günler.
duff1337 dedi: Eğer minecraft.net pahalı diyorsanız Minecraft Bedrock alabilirsiniz iyi günler. Genişletmek için tıkla... Bedrockla hypixele girilmiyor diye biliyorum iyi günler.
kozmoneustee Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 1.943 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Mayıs 2021 #10 O sitelerde satılan 5₺'lik hesaplar insanlardan çalınmış hesaplardır.