Minecraft Premium sunucu önerisi

Gqkmen42

Centipat
Daha fazla  
Geçtiğimiz günlerde Premium aldım. Hypixel oynuyorum bayağı sarıyor. Bunun dışında güzel kaliteli sunucu var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçtiğimiz günlerde premium aldım. Hypixel oynuyorum bayağı sarıyor. Bunun dışında güzel kaliteli sunucu var mı?

En iyisi Hypixel'dir. CubeCraft deneyebilirsin ama artık battı bence CubeCraft. Bunun dışında Craft Rise deneyebilirsin Türk sunucusu. Bedrock'ta fena sarıyor CubeCraft sıralamaya girmeye çalışıyorum umarım girerim :)

Geçtiğimiz günlerde Premium aldım. Hypixel oynuyorum bayağı sarıyor. Bunun dışında güzel kaliteli sunucu var mı?

CubeCraft iyidir. Baska'da bu kadar aktif ve kaliteli yok zaten. Microsoft Store'dan aldiysaniz Bedrock'ta indirin ve oradaki CubeCraft'a bakin. O da guzel. Ayrica Bedrock'ta hazir gelen CubeCraft disindaki diger 5 sunucuda cok iyidir.

En iyisi Hypixel'dir. CubeCraft deneyebilirsin ama artık battı bence CubeCraft. Bunun dışında Craft Rise deneyebilirsin Türk sunucusu.

Hocam orijinal almis ne yapsın Craft Rise'i. Oradaki her oyun zaten Hypixel ve CubeCraft'ta var.

Hocam Craft Rise crack Client değil ki. Orijinal kendi Client'i Hypixel'den iyi bir sunucu yok zaten.

Hocam ben oyuncu kitlesidir vs genel anlamda dedim. O yuzden Craft Rise'a gerek yok dedim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı