kunduzbey Hectopat Katılım 25 Ocak 2018 Mesajlar 673 Makaleler 3 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2018 #1 Her şeyi değişen, serverlarda banı olmayan, Minecraft Premium aranır. Maksimum 25 TL. Son düzenleme: 23 Haziran 2018
Berkay Çobanoğlu Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 16 Ağustos 2013 Mesajlar 1.558 Makaleler 2 Çözümler 18 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Haziran 2018 #2 45TL'ye satmayı düşünüyordum. 40TL en son bütçen ise çekebilirim fiyatı. Gerçek alıcıysan konuşabiliriz. NOT: Bildiğim kadarıyla hiçbir yerde banı yok, ben klavye alacağım ve oynamaya fırsatım olmadığı için satıyorum.
45TL'ye satmayı düşünüyordum. 40TL en son bütçen ise çekebilirim fiyatı. Gerçek alıcıysan konuşabiliriz. NOT: Bildiğim kadarıyla hiçbir yerde banı yok, ben klavye alacağım ve oynamaya fırsatım olmadığı için satıyorum.
kunduzbey Hectopat Katılım 25 Ocak 2018 Mesajlar 673 Makaleler 3 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2018 #3 Bütçem azaldı maalesef. Steam yaz indirimlerine bayağı para gitti.
Berkay Çobanoğlu Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 16 Ağustos 2013 Mesajlar 1.558 Makaleler 2 Çözümler 18 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Haziran 2018 #4 Ben daha da indirim yapamam. Ancak size ay sonuna kadar müddet verebilirim böyle olur alacaksanız.
R Redburne Ziyaretçi 27 Haziran 2018 #5 Konuma göz atabilirsiniz. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Temmuz 2018
Berkay Çobanoğlu Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 16 Ağustos 2013 Mesajlar 1.558 Makaleler 2 Çözümler 18 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Haziran 2018 #6 Silinen üye dedi: Konuma göz atabilirsiniz. Satılık/Takas - Minecraft Premium Hesabı Genişletmek için tıkla... Ben de satışa koydum zaten, bunu atmanıza anlam veremedim.
Silinen üye dedi: Konuma göz atabilirsiniz. Satılık/Takas - Minecraft Premium Hesabı Genişletmek için tıkla... Ben de satışa koydum zaten, bunu atmanıza anlam veremedim.
R Redburne Ziyaretçi 27 Haziran 2018 #7 Berkay Çobanoğlu dedi: Ben de satışa koydum zaten, bunu atmanıza anlam veremedim. Genişletmek için tıkla... Arkadaş alıcı ya hani, o bakımdan. Sizinkiyle ilgilenmezse, benimkiyle ilgilenir.
Berkay Çobanoğlu dedi: Ben de satışa koydum zaten, bunu atmanıza anlam veremedim. Genişletmek için tıkla... Arkadaş alıcı ya hani, o bakımdan. Sizinkiyle ilgilenmezse, benimkiyle ilgilenir.
Berkay Çobanoğlu Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 16 Ağustos 2013 Mesajlar 1.558 Makaleler 2 Çözümler 18 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Haziran 2018 #8 Silinen üye dedi: Arkadaş alıcı ya hani, o bakımdan. Sizinkiyle ilgilenmezse, benimkiyle ilgilenir. Genişletmek için tıkla... Başka konu ile karıştırmışım bro, kusura bakma dikkatsizliğime gelmiş .
Silinen üye dedi: Arkadaş alıcı ya hani, o bakımdan. Sizinkiyle ilgilenmezse, benimkiyle ilgilenir. Genişletmek için tıkla... Başka konu ile karıştırmışım bro, kusura bakma dikkatsizliğime gelmiş .
R Redburne Ziyaretçi 27 Haziran 2018 #9 Berkay Çobanoğlu dedi: Başka konu ile karıştırmışım bro, kusura bakma dikkatsizliğime gelmiş . Genişletmek için tıkla... Önemli değil bro, olur öyle.
Berkay Çobanoğlu dedi: Başka konu ile karıştırmışım bro, kusura bakma dikkatsizliğime gelmiş . Genişletmek için tıkla... Önemli değil bro, olur öyle.
Ulgoray Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Eylül 2014 Mesajlar 1.109 Makaleler 16 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Haziran 2018 #10 Hala satılık ilgilenirsen. Satılık - Pelerinli Minecraft Hesabı + Minecraft Windows 10 Keyi