Eggwars istiyorsanız bedrockta eggwars sunucusu olarak CubeCraft. Hypixel ise Java sürümünün baş tacıdır.
Evet işte maalesef eggwars olan çoğu sunucu java da ölü durumda. Premiumu nerden aldınız belki elinizde Bedrock vardır haberiniz yoktur?Dostum Hypixel'de Survival Games, eggwars gibi oyunlar yok bana aktif sayısı fazla server lazım CubeCraft'ın şu an Java sürümü bitmiş durumda gibi.
Evet işte maalesef eggwars olan çoğu sunucu Java da ölü durumda. Premium'u nereden aldınız? Belki elinizde bedrock vardır haberiniz yoktur?
Hmm anladım. Bende Bedrock sevmiyorum ancak aktif bir Eggwars sunucusu istiyorsanız genellikle Bedrock sürümünde oluyor maalesefBedrock var ama hiç istemiyorum bedrock oynamak çünkü bana kötü his veriyor sanki telefondan oynuyormuşum gibi. Premium'u Minecraft'ın kendi sitesinden aldım.
Hmm anladım. Bende bedrock sevmiyorum ancak aktif bir eggwars sunucusu istiyorsanız genellikle bedrock sürümünde oluyor maalesef![]()
Kişiden kişiye değişir minigames zevki. Bedwars denediniz mi hiç?Minecraft ölmüş.![]()
Kişiden kişiye değişir minigames zevki. Bedwars denediniz mi hiç?
Bence o konuda Hypixele de şans vermelisiniz. Özellikle arada gelen modlu Bedwarslar çok eğlenceli oluyor. Ama eggwars için dediğim gibi çok aktif bir sunucu bulunmamakta.Bedwars Türk serverlerinde oynuyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.