Hadro Zeptopat Katılım 4 Mayıs 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2023 #1 Selam! Ben PS4 için Minecraft aldım ama mobildeki Minecraft'ı korsan olarak indirdim. Ps4 için PS plus almadım. Yine de birlikte oynayabilir miyim aynı Wi-Fi ağında ve aynı evde.
Selam! Ben PS4 için Minecraft aldım ama mobildeki Minecraft'ı korsan olarak indirdim. Ps4 için PS plus almadım. Yine de birlikte oynayabilir miyim aynı Wi-Fi ağında ve aynı evde.
IChaosXT Hectopat Katılım 8 Ekim 2022 Mesajlar 410 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2023 #2 sunucu açıp korsanlarında oynamasına erişim verirsense her cihazdan oynarsın tabi aynı sürüm olduğu sürece bedrocksa birde
sunucu açıp korsanlarında oynamasına erişim verirsense her cihazdan oynarsın tabi aynı sürüm olduğu sürece bedrocksa birde
ahmxtygt Hectopat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 1.063 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2023 #3 Hayır
Hadro Zeptopat Katılım 4 Mayıs 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2023 #4 ahmxtygt dedi: Hayır. Genişletmek için tıkla... Telefondaki de orijinal sürüm olursa birlikte oynanır mı?
ahmxtygt dedi: Hayır. Genişletmek için tıkla... Telefondaki de orijinal sürüm olursa birlikte oynanır mı?
ahmxtygt Hectopat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 1.063 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2023 #5 Hadro dedi: Telefondaki de orijinal sürüm olursa birlikte oynanır mı? Genişletmek için tıkla... Hayır
Hadro dedi: Telefondaki de orijinal sürüm olursa birlikte oynanır mı? Genişletmek için tıkla... Hayır
Hadro Zeptopat Katılım 4 Mayıs 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2023 #6 ahmxtygt dedi: Hayır Genişletmek için tıkla... Nasıl birlikte oynarım LAN üzerinden?
ahmxtygt Hectopat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 1.063 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2023 #7 Hadro dedi: Nasıl birlikte oynarım LAN üzerinden? Genişletmek için tıkla... Oynayamazsiniz hiçbir şekilde
Hadro dedi: Nasıl birlikte oynarım LAN üzerinden? Genişletmek için tıkla... Oynayamazsiniz hiçbir şekilde
IChaosXT Hectopat Katılım 8 Ekim 2022 Mesajlar 410 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2023 #8 Hadro dedi: Telefondaki de orijinal sürüm olursa birlikte oynanır mı? Genişletmek için tıkla... Orijinal olsun veya olmasın korsanlara açtığın zaman sorun olmaz boşa para verme.
Hadro dedi: Telefondaki de orijinal sürüm olursa birlikte oynanır mı? Genişletmek için tıkla... Orijinal olsun veya olmasın korsanlara açtığın zaman sorun olmaz boşa para verme.
Hadro Zeptopat Katılım 4 Mayıs 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2023 #9 IChaosXT dedi: Orijinal olsun veya olmasın korsanlara açtığın zaman sorun olmaz boşa para verme. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler.
IChaosXT dedi: Orijinal olsun veya olmasın korsanlara açtığın zaman sorun olmaz boşa para verme. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler.
IChaosXT Hectopat Katılım 8 Ekim 2022 Mesajlar 410 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2023 #10 Zaten artık Minecraft'ta Wi-Fi çok kullanılan bir şey değil eğer sunucu açarsansa daha mantıklı olur 2 cihazda oynar. Hadro dedi: Tamam teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Bir şey değil her zaman.
Zaten artık Minecraft'ta Wi-Fi çok kullanılan bir şey değil eğer sunucu açarsansa daha mantıklı olur 2 cihazda oynar. Hadro dedi: Tamam teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Bir şey değil her zaman.