MxLW Femtopat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2023 #1 Minecraft 1.16.5 PvP'si atan arkadaş aranır. Yalnızlık sıktı. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Şubat 2023
Bats Decapat Katılım 27 Ocak 2023 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2023 #2 Minecraft eskisi Gibi zevk vermiyor ah be hocam insallah bulursun
MxLW Femtopat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2023 #3 Bats dedi: Minecraft eskisi Gibi zevk vermiyor ah be hocam insallah bulursun Genişletmek için tıkla... hocam bende sizin gibi valorant cs go oynamak isterim ama malum ekonomi yüzünden bi bilgisayar alamadık be ;(
Bats dedi: Minecraft eskisi Gibi zevk vermiyor ah be hocam insallah bulursun Genişletmek için tıkla... hocam bende sizin gibi valorant cs go oynamak isterim ama malum ekonomi yüzünden bi bilgisayar alamadık be ;(
Bats Decapat Katılım 27 Ocak 2023 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2023 #4 MxLW dedi: hocam bende sizin gibi valorant cs go oynamak isterim ama malum ekonomi yüzünden bi bilgisayar alamadık be ;( Genişletmek için tıkla... sahsen bende kac senedir lol oynuyorum daha dün yeni sistem Aldim allah nasip etsin daha iyisini
MxLW dedi: hocam bende sizin gibi valorant cs go oynamak isterim ama malum ekonomi yüzünden bi bilgisayar alamadık be ;( Genişletmek için tıkla... sahsen bende kac senedir lol oynuyorum daha dün yeni sistem Aldim allah nasip etsin daha iyisini
MxLW Femtopat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2023 #5 Bats dedi: sahsen bende kac senedir lol oynuyorum daha dün yeni sistem Aldim allah nasip etsin daha iyisini Genişletmek için tıkla... hayırlı olsun hocam
Bats dedi: sahsen bende kac senedir lol oynuyorum daha dün yeni sistem Aldim allah nasip etsin daha iyisini Genişletmek için tıkla... hayırlı olsun hocam