Ryz Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 263 Çözümler 5 Yer Samsun, Turkey Daha fazla Cinsiyet Diğer 11 Haziran 2021 #11 XXXkertenkele dedi: Minecraft'ta PvP mi nasıl geliştirebilirim? Şimdiden saygılar. Genişletmek için tıkla... Aim ve CPS geliştir. Olta öğren. Rakip sana yaklaştığı zaman önüne lav koyup yak. Lavın yoksa önüne blok koyup rakibi yavaşlatabilirsin.
XXXkertenkele dedi: Minecraft'ta PvP mi nasıl geliştirebilirim? Şimdiden saygılar. Genişletmek için tıkla... Aim ve CPS geliştir. Olta öğren. Rakip sana yaklaştığı zaman önüne lav koyup yak. Lavın yoksa önüne blok koyup rakibi yavaşlatabilirsin.
XXXkertenkele Picopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 228 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2021 #12 Kankam doğru söylüyorsunuzda hile ayarı iyi olan hep alıyor.Sorun orda Ryz dedi: Aim ve CPS geliştir. Olta öğren. Rakip sana yaklaştığı zaman önüne lav koyup yak. Lavın yoksa önüne blok koyup rakibi yavaşlatabilirsin. Genişletmek için tıkla... Ben factions oynuyorum. Klan savaşlarında blok ve lav yok.
Kankam doğru söylüyorsunuzda hile ayarı iyi olan hep alıyor.Sorun orda Ryz dedi: Aim ve CPS geliştir. Olta öğren. Rakip sana yaklaştığı zaman önüne lav koyup yak. Lavın yoksa önüne blok koyup rakibi yavaşlatabilirsin. Genişletmek için tıkla... Ben factions oynuyorum. Klan savaşlarında blok ve lav yok.