Minecraft PvP ve Valorant için 300 TL'ye mouse önerisi

malvusan

Hectopat
Daha fazla  
200 - 300 TL fiyat bandında Valorant ve MC PvP için mouse öneriniz var mı? G300S'te çok kararsızım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
200 - 300 TL fiyat bandında Valorant ve MC PvP için mouse öneriniz var mı? G300S'te çok kararsızım. Yardımcı olursanız sevinirim.
G300s almayın. Fiyatına değen bir mouse değil.

Ben Gigabyte Aorus M2 kullanıyorum. Butterfly'da pek iyi değil ama jitter yapıyorsan alınır.

Bu mouse bir ara 100 TL'ye kadar düşmüştü ben de birkaç ay önce 160 TL'ye almıştım şu an HB'de 300TL olmuş...

Son düzenleme:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu videoya bakabilirsin.

Hangisi daha iyi acaba?

Hangisi daha iyi acaba?

Eğer ben drag Click yapacağım cart curt diyorsan Rival 3 daya iyi bir de aklıma eski farem olan Rival 105'i getiriyor şu anda yazarken ona bakiom

Eğer paranı arttırabilirsen model D veya model o öneririm bende model o Wireless var harbi şahane bir cihaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…