Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.170 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2022 #11 575457 dedi: Hangisi daha iyi acaba? Genişletmek için tıkla... G300s fiyatına değmez. Rival 3 daha mantıklı.
575457 dedi: Hangisi daha iyi acaba? Genişletmek için tıkla... G300s fiyatına değmez. Rival 3 daha mantıklı.
5 575457 Decapat Katılım 17 Ağustos 2022 Mesajlar 3.467 Makaleler 1 Çözümler 10 9 Eylül 2022 #12 AnilBademci dedi: Eğer ben drag Click yapacağım cart curt diyorsan Rival 3 daya iyi bir de aklıma eski farem olan Rival 105'i getiriyor şu anda yazarken ona bakiom Eğer paranı arttırabilirsen model D veya model o öneririm bende model o Wireless var harbi şahane bir cihaz Genişletmek için tıkla... Ben sadece günlük kullanım için istiyorum fazla oyun oynamam,sadece Knockout City. Ha bir de ellerim büyük. https://www.hepsiburada.com/razer-r...uncu-mouse-p-HBCV00000J8URA?magaza=GameofZone Bu daha iyi bence.Klavyem de razer Son düzenleme: 9 Eylül 2022
AnilBademci dedi: Eğer ben drag Click yapacağım cart curt diyorsan Rival 3 daya iyi bir de aklıma eski farem olan Rival 105'i getiriyor şu anda yazarken ona bakiom Eğer paranı arttırabilirsen model D veya model o öneririm bende model o Wireless var harbi şahane bir cihaz Genişletmek için tıkla... Ben sadece günlük kullanım için istiyorum fazla oyun oynamam,sadece Knockout City. Ha bir de ellerim büyük. https://www.hepsiburada.com/razer-r...uncu-mouse-p-HBCV00000J8URA?magaza=GameofZone Bu daha iyi bence.Klavyem de razer
AnilBademci Hectopat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 142 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2022 #13 575457 dedi: Ben sadece günlük kullanım için istiyorum fazla oyun oynamam,sadece Knockout City. Ha bir de ellerim büyük. Genişletmek için tıkla... Kanka o zaman sen almana gerek yok ofis faresi devam ama illa istiyorsan dediğin death adder fena değil.
575457 dedi: Ben sadece günlük kullanım için istiyorum fazla oyun oynamam,sadece Knockout City. Ha bir de ellerim büyük. Genişletmek için tıkla... Kanka o zaman sen almana gerek yok ofis faresi devam ama illa istiyorsan dediğin death adder fena değil.