Minecraft RAM kullanımı kısıtlanıyor ve düşük FPS alıyor

İşletim sistemi
Windows 10
Daha fazla  
RAM
16GB
Ekran kartı
A770 Limited Edition 16GB
Anakart
Asus a88xm-a
İşlemci
AMD a10 7850k
İyi sosyaller. 4 GB RAM vermeme rağmen shaderli shadersiz Minecraft RAM'ın sadece sabit olarakdan 704 MB'ını kullanıyor. Kısıtlandığı için yeteri kadar FPS alamıyorum. RAM'i daha fazla mı vermeliyim? Kullanması gerekenden az kullanıyor ve performans kaybına yol açıyor.

Dosya Ekleri

• IMG_20231116_120158.jpg
    327,2 KB · Görüntüleme: 59
Hocam bir genellendirme olarak cevap vereceğim tüm oyunlarda fark etmez Minecraft olur GameLoop PUBG Mobile CoD modile olur CS olur fark etmez ne kadar RAM'iniz varsa yarısını verin yani 8 GB verin çok yüksek FPS'ler göreceğinizi umuyorum deneyin söyleyin hocam.

İşlemcin kötü.

İşlemcim kötü değil. Yeteri kadar besliyor. Diğer oyunları gayet de iyi oynuyorum fakat Minecraft'ta böyle.

Tamamdır RAM'ım 16 GB. Şimdi dediğinizi yapacağım. Olmazsa OptiFine değiştirmeyi deneyeceğim.

RAM ile alakalı bir sorun değil.

Maalesef olmadı.

İşlemcin kötü.

Hocam lütfen bilmeden sallamasanızmı acaba?

AMD A10 7850k gayet güzel performanslı bir işlemcidir piyasadaki bütün ekran kartlarını darboğaz yapmadan çalıştırabilmektedir lütfen araştırıp gelelim yanlış yönlendirmeyin.

Maalesef olmadı.

Hocam siz bana bir sistem özelliklerini SS alıp atar mısınız bir şeye bakmam gerekiyor.
Kullanılabilir RAM miktarındamı sorun var acaba bir sistem özelliklerinin SS'ını atın siz hocam bakalım.

Tamamdır buyurun.

Dosya Ekleri

• IMG_20231116_125454.jpg
    271,6 KB · Görüntüleme: 47

4+8 işlemci bütün ekran kartlarını destekler mi? 100DR100 darboğazli sistem kullanıyor konu sahibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…