Minecraft Ray Tracing aktif edilmiyor

İşletim sistemi
Windows 10

Hasan emre 2

Hectopat
Daha fazla  
Ben Microsoft Store'den Minecraft deneme surumunu indirdim ve Xbox inciderden RTX aktif etmeye gittim ama oyle bir secenek cikmadi. Ekran kartim RTX 2060.

Deneme sürümünden açamazsın. Orijinalini aldıysan Bir şeyi yanlış yapmışsın. Şu videoyu dikkatlice izle.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben Microsoft Store'den Minecraft deneme surumunu indirdim ve Xbox inciderden RTX aktif etmeye gittim ama oyle bir secenek cikmadi. Ekran kartim RTX 2060.
Deneme sürümü ile RTX açamazsınız. Daha doğrusu sadece RTX destekli haritalarda RTX açılıyor deneme sürümü ile de harita indiremiyorsunuz. Sadece tek bir dünya da belli bir süre oynama hakkınız var.

Deneme sürümü ile RTX açamazsınız. Daha doğrusu sadece RTX destekli haritalarda RTX açılıyor deneme sürümü ile de harita indiremiyorsunuz. Sadece tek bir dünya da belli bir süre oynama hakkınız var.

Deneme sürümünden açamazsın. Orijinalini aldıysan Bir şeyi yanlış yapmışsın. Şu videoyu dikkatlice izle.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Indirime girme ihtimali var mı?

Indirime girme ihtimali var mı?

Buradan 30TL'ye alabilirsin. Güvenilir biri.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı