Minecraft "ReadTimeoutException: Null" hatası

Mete Scaletta

Hectopat
Daha fazla  
Yaklaşık 2 gündür Minecraft'ta HubCraft adında bir towny sunucusunda oynuyorum. Sunucuda doluluk oluştuğu için bir sıra sistemi koyuyorlar ve ben de bu sıra sisteminde bekliyorum. Sıkıntılı olan durum ise sıradayken bir anda yukarıda belirttiğim hatayı verip oyundan atıyor. Oyunu yeniden başlatmayı denedim şu ana kadar, ayrıca öğlen saatlerinde sunucudan rastgele bir zamanda atarken şimdilerde ya direkt girerken ya da girdikten 1 dakika sonra atıyor. Konu hakkında fikri veya bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi lütfen?

Bilgisayar kurulumunu ben yapmadım. Proxy kurulu olup olmadığına nereden bakabilirim?

Ağ ve paylaşı Merkezi'ni açıp sol tarafta "bağdaştırıcı ayarlarını değiştirin"a bas, gelen yerde Wi-Fi veya Ethernet hangisini kullanıyorsan sağ tıkla özellikler de: Resimdekine tıklayıp özelliklere bas, ondan sonra gelen yerin 2. fotoğraftaki gibi gözüküyor olması lazım.

1644169670429.png

1644169701622.png

Bu şekilde gözüküyor

Ağ ve paylaşı Merkezi'ni açıp sol tarafta "bağdaştırıcı ayarlarını değiştirin"a bas, gelen yerde Wi-Fi veya Ethernet hangisini kullanıyorsan sağ tıkla özellikler de: Resimdekine tıklayıp özelliklere bas, ondan sonra gelen yerin 2. fotoğraftaki gibi gözüküyor olması lazım.

Eki Görüntüle 1297714

Eki Görüntüle 1297715
Hareketsizlikten dolayı olmalı. Herhangi bir lobide mi bekliyorsunuz bu sıra sisteminde? Hareket edebiliyor musunuz? (Girerken kısmını okumamışım. Hareketsizlikten değil muhtemelen.)
Evet, bir lobide bekliyorum ve de giriş yaptıktan sonra hareket edebiliyorum fakat bu durum çok kısıtlı oluyor. Oyun ya hemen atıyor ya 1 dakika vs. sonra

Dosya Ekleri

• resim_2022-02-06_205815.png
    resim_2022-02-06_205815.png
    40,1 KB · Görüntüleme: 78
Bu şekilde gözüküyor

Evet, bir lobide bekliyorum ve de giriş yaptıktan sonra hareket edebiliyorum fakat bu durum çok kısıtlı oluyor. Oyun ya hemen atıyor ya 1 dakika vs. sonra
Hızlıca yazmanız gerekiyor şifreyi. Hatta oyuna girmeden önce tarayıcıda yazıp kopyaladıktan sonra oyuna girebilirsiniz. Girdiğiniz anda sohbete yapıştırırsınız.

Hızlıca yazmanız gerekiyor şifreyi. Hatta oyuna girmeden önce tarayıcıda yazıp kopyaladıktan sonra oyuna girebilirsiniz. Girdiğiniz anda sohbete yapıştırırsınız.
Çok hızlı yazıyorum zaten. Şimdi tekrar deneyeceğim
1644171344192.png

Evet dediğiniz yapıp muhtemel 1 saniyeden kısa sürede giriş yaptım sonrasında lobide bekleyip PvP atarken bu sefer bu hata ile karşılaştım

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı