TRMKTR Decapat Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 315 Yer Dünya 29 Haziran 2024 #1 6 kişi agalarla oynamaya karar verdik. Aternos'ta farmlar yapılmıyor, çok lag oluyor. Aynısı Realms'de geçerli mi? Aylık 23 TL bana anormal bir şekilde ucuz geldi. Herhangi bir eksisi var mı? Hepimizin Minecraft'ı orijinal.
6 kişi agalarla oynamaya karar verdik. Aternos'ta farmlar yapılmıyor, çok lag oluyor. Aynısı Realms'de geçerli mi? Aylık 23 TL bana anormal bir şekilde ucuz geldi. Herhangi bir eksisi var mı? Hepimizin Minecraft'ı orijinal.
AliTura Decapat Katılım 18 Ocak 2023 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2024 #2 Amacınız normal vanilla minecraft ise kesinlikte alınır.
TRMKTR Decapat Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 315 Yer Dünya 29 Haziran 2024 #3 AliTura dedi: Amacınız normal vanilla minecraft ise kesinlikte alınır. Genişletmek için tıkla... Modsuz düz oynayacağız
AliTura dedi: Amacınız normal vanilla minecraft ise kesinlikte alınır. Genişletmek için tıkla... Modsuz düz oynayacağız
AliTura Decapat Katılım 18 Ocak 2023 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2024 #4 TRMKTR dedi: Modsuz düz oynayacağız Genişletmek için tıkla... Alabilirsiniz. Ben de zamanında kullanmıştım ve gerçekten hiçbir sorun ile karşılaşmadım, sunucu tarafından.
TRMKTR dedi: Modsuz düz oynayacağız Genişletmek için tıkla... Alabilirsiniz. Ben de zamanında kullanmıştım ve gerçekten hiçbir sorun ile karşılaşmadım, sunucu tarafından.
TRMKTR Decapat Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 315 Yer Dünya 29 Haziran 2024 #5 AliTura dedi: Alabilirsiniz. Ben de zamanında kullanmıştım ve gerçekten hiçbir sorun ile karşılaşmadım, sunucu tarafından. Genişletmek için tıkla... Farmlarda (mob farmı, enderman farmı vs) sıkıntı olmuyor değil mi? Bir de realms dünyasının saveini indirebiliyor muyuz?
AliTura dedi: Alabilirsiniz. Ben de zamanında kullanmıştım ve gerçekten hiçbir sorun ile karşılaşmadım, sunucu tarafından. Genişletmek için tıkla... Farmlarda (mob farmı, enderman farmı vs) sıkıntı olmuyor değil mi? Bir de realms dünyasının saveini indirebiliyor muyuz?
AliTura Decapat Katılım 18 Ocak 2023 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2024 #6 TRMKTR dedi: Farmlarda (mob farmı, enderman farmı vs) sıkıntı olmuyor değil mi? Bir de realms dünyasının saveini indirebiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Hayır, sıkıntı olmuyor. Evet indirebiliyorsun. Hatta yedekleme alıyor otomatik.
TRMKTR dedi: Farmlarda (mob farmı, enderman farmı vs) sıkıntı olmuyor değil mi? Bir de realms dünyasının saveini indirebiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Hayır, sıkıntı olmuyor. Evet indirebiliyorsun. Hatta yedekleme alıyor otomatik.