A Ali8908 Centipat Katılım 15 Mart 2024 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2024 #1 Arkadaş grubumla oynarken anlık hepimizi sunucudan attı ve geri girmeye çalıştığımda istemci güncel değil realms güncellendi hatası aldım. Normalde 1.21.0 dayımda şimdi bu sorun nasıl çözülür? Bu sorunu çözdüğümde Realms'ım gider mi?
Arkadaş grubumla oynarken anlık hepimizi sunucudan attı ve geri girmeye çalıştığımda istemci güncel değil realms güncellendi hatası aldım. Normalde 1.21.0 dayımda şimdi bu sorun nasıl çözülür? Bu sorunu çözdüğümde Realms'ım gider mi?
oğuz taşer Femtopat Katılım 10 Temmuz 2024 Mesajlar 19 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2024 #2 Hey galiba işleminizi yenilemenizi istiyor galiba ve işlemcinin çekirdeğini kontrol edin 5 çekirdekli ise oynanır ama düşükse açılmaz. Artı 0 Eksi
Hey galiba işleminizi yenilemenizi istiyor galiba ve işlemcinin çekirdeğini kontrol edin 5 çekirdekli ise oynanır ama düşükse açılmaz.
KS KS A Ali8908 Centipat Katılım 15 Mart 2024 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2024 #3 oğuz taşer dedi: Hey galiba işleminizi yenilemenizi istiyor galiba ve işlemcinin çekirdeğini kontrol edin 5 çekirdekli ise oynanır ama düşükse açılmaz. Genişletmek için tıkla... Sekiz çekirdek kullanıyorum hocam bir de mağazaya git deyince play stora yolluyor APK indirdim bir de hocam fakat son sürüm. Artı 0 Eksi
oğuz taşer dedi: Hey galiba işleminizi yenilemenizi istiyor galiba ve işlemcinin çekirdeğini kontrol edin 5 çekirdekli ise oynanır ama düşükse açılmaz. Genişletmek için tıkla... Sekiz çekirdek kullanıyorum hocam bir de mağazaya git deyince play stora yolluyor APK indirdim bir de hocam fakat son sürüm.