TRamoG Centipat Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 117 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2024 #1 Merhaba arkadaşlar. Arkadaş ile orijinal PC Minecraft aldık ve realms TR aldık sunucu açıp beraber oynamak için realms e 22 TL filan verdik ama oyunda açamıyoruz. Bu realms nasıl oynanır? Bilen bir arkadaş yardımcı olursa seviniriz.
Merhaba arkadaşlar. Arkadaş ile orijinal PC Minecraft aldık ve realms TR aldık sunucu açıp beraber oynamak için realms e 22 TL filan verdik ama oyunda açamıyoruz. Bu realms nasıl oynanır? Bilen bir arkadaş yardımcı olursa seviniriz.
KS KS TRamoG Centipat Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 117 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2024 #11 Tamam galiba sürümle alakası var en son sürümde oldu şu an oynuyorum. Cicenes35 dedi: Olma ihtimali var artık bir tık eski kaldığı için olabilir. Genişletmek için tıkla... Acaba bu realms te 2.realms için ekstra bir ücret vermemiz gerekiyor mu veya şu anda olan realms teki dünyamızı silebilir miyim? Son düzenleme: 3 Kasım 2024 Artı 0 Eksi
Tamam galiba sürümle alakası var en son sürümde oldu şu an oynuyorum. Cicenes35 dedi: Olma ihtimali var artık bir tık eski kaldığı için olabilir. Genişletmek için tıkla... Acaba bu realms te 2.realms için ekstra bir ücret vermemiz gerekiyor mu veya şu anda olan realms teki dünyamızı silebilir miyim?
C Cicenes35 Hectopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 3.028 Makaleler 3 Çözümler 24 3 Kasım 2024 #12 TRamoG dedi: Tamam galiba sürümle alakası var en son sürümde oldu şu an oynuyorum. Acaba bu realms te 2.realms için ekstra bir ücret vermemiz gerekiyor mu veya şu anda olan realms teki dünyamızı silebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Hiçbir fikrim yok kendiniz deneyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
TRamoG dedi: Tamam galiba sürümle alakası var en son sürümde oldu şu an oynuyorum. Acaba bu realms te 2.realms için ekstra bir ücret vermemiz gerekiyor mu veya şu anda olan realms teki dünyamızı silebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Hiçbir fikrim yok kendiniz deneyebilirsiniz.