dolozgvi Picopat Katılım 22 Aralık 2024 Mesajlar 166 Makaleler 5 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2025 #1 Arkadaşlar ben Minecraft Realms alacağım ama 1 ay kullanacağım. Para ödeme sistemi nasıl olacak? 1 ay oynayıp sunucuyu kapatabiliyor muyum? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Haziran 2025
Arkadaşlar ben Minecraft Realms alacağım ama 1 ay kullanacağım. Para ödeme sistemi nasıl olacak? 1 ay oynayıp sunucuyu kapatabiliyor muyum?
K kadirbgcii Centipat Katılım 23 Nisan 2024 Mesajlar 755 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2025 #2 dolozgvi dedi: Arkadaşlar ben Minecraft Realms alacağım ama 1 ay kullanacağım. Para ödeme sistemi nasıl olacak? 1 ay oynayıp sunucuyu kapatabiliyor muyum? Genişletmek için tıkla... Hocam parası ödenmeyince sunucu zaten kapanıyor.
dolozgvi dedi: Arkadaşlar ben Minecraft Realms alacağım ama 1 ay kullanacağım. Para ödeme sistemi nasıl olacak? 1 ay oynayıp sunucuyu kapatabiliyor muyum? Genişletmek için tıkla... Hocam parası ödenmeyince sunucu zaten kapanıyor.