semihs35s Femtopat Katılım 28 Aralık 2024 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:43 #1 iKayraOnur dedi: Yakın vakitte test edip düzeltme yapayım, geri bildirim için çok teşekkürler. Korsan Minecraft'larda realms kısmının olacağını düşünmüyordum, bir yerden de öyle duymuştum. Evet, 7/24 her zaman açık. Denediğimde verilmiyordu. Genişletmek için tıkla... Merhaba MC realmse korsan sürümler girebiliyor mu? Son düzenleyen: Moderatör: Dün 23:00
iKayraOnur dedi: Yakın vakitte test edip düzeltme yapayım, geri bildirim için çok teşekkürler. Korsan Minecraft'larda realms kısmının olacağını düşünmüyordum, bir yerden de öyle duymuştum. Evet, 7/24 her zaman açık. Denediğimde verilmiyordu. Genişletmek için tıkla... Merhaba MC realmse korsan sürümler girebiliyor mu?
Mbha Centipat Katılım 28 Ağustos 2024 Mesajlar 95 Makaleler 2 Çözümler 2 Dün 23:01 #2 semihs35s dedi: Merhaba MC realmse korsan sürümler girebiliyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet, Microsoft hesapları varsa girilir.
semihs35s dedi: Merhaba MC realmse korsan sürümler girebiliyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet, Microsoft hesapları varsa girilir.
TheMaZi Hectopat Ekipman Ustası Katılım 20 Nisan 2024 Mesajlar 2.571 Çözümler 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 23:09 #3