efsair Hectopat Katılım 19 Şubat 2022 Mesajlar 175 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2023 #1 Şöyle bir şey yaptım. Bunu packın içine koymama rağmen olmuyor. Fotoğrafta göründüğü gibi creeper de yaptım. O oluyor fakat bunu yapamadım. Olmuyor. Ne hatam var? Nasıl düzelteceğim?
Şöyle bir şey yaptım. Bunu packın içine koymama rağmen olmuyor. Fotoğrafta göründüğü gibi creeper de yaptım. O oluyor fakat bunu yapamadım. Olmuyor. Ne hatam var? Nasıl düzelteceğim?
lynch01 Hectopat Katılım 12 Mayıs 2022 Mesajlar 2.523 Çözümler 8 Yer Adana Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Dual 4070 Super Oc 12 GB Ryzen 5 7500F Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2023 #2 Merhaba yeni bir texture pack altyapısı oluşturmanız gerek ya da mevcut bir texture pack i editleyebilirsiniz örnek dosya atabilirim. Artı 0 Eksi
Merhaba yeni bir texture pack altyapısı oluşturmanız gerek ya da mevcut bir texture pack i editleyebilirsiniz örnek dosya atabilirim.
KS KS efsair Hectopat Katılım 19 Şubat 2022 Mesajlar 175 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2023 #3 lynch01 dedi: Merhaba yeni bir texture pack altyapısı oluşturmanız gerek ya da mevcut bir texture pack i editleyebilirsiniz örnek dosya atabilirim. Genişletmek için tıkla... Hocam pardon geç cevap yazdım. Örnek atarsanız çok iyi olur. lynch01 dedi: Merhaba yeni bir texture pack altyapısı oluşturmanız gerek ya da mevcut bir texture pack i editleyebilirsiniz örnek dosya atabilirim. Genişletmek için tıkla... efsair dedi: Hocam pardon geç cevap yazdım. Örnek atarsanız çok iyi olur. Genişletmek için tıkla... unuttunuz galiba hocam Son düzenleme: 10 Şubat 2023 Artı 0 Eksi
lynch01 dedi: Merhaba yeni bir texture pack altyapısı oluşturmanız gerek ya da mevcut bir texture pack i editleyebilirsiniz örnek dosya atabilirim. Genişletmek için tıkla... Hocam pardon geç cevap yazdım. Örnek atarsanız çok iyi olur. lynch01 dedi: Merhaba yeni bir texture pack altyapısı oluşturmanız gerek ya da mevcut bir texture pack i editleyebilirsiniz örnek dosya atabilirim. Genişletmek için tıkla... efsair dedi: Hocam pardon geç cevap yazdım. Örnek atarsanız çok iyi olur. Genişletmek için tıkla... unuttunuz galiba hocam
lynch01 Hectopat Katılım 12 Mayıs 2022 Mesajlar 2.523 Çözümler 8 Yer Adana Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Dual 4070 Super Oc 12 GB Ryzen 5 7500F Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2023 #4 https://resourcepack.net/sapixcraft-resource-pack/ Bu pack i indirin içindeki itemleri kendi PNG dosyanız ile değiştirin aynı ad ile olacaktır. Artı 0 Eksi
https://resourcepack.net/sapixcraft-resource-pack/ Bu pack i indirin içindeki itemleri kendi PNG dosyanız ile değiştirin aynı ad ile olacaktır.