Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İyi günler. Minecraft'ta Nova skinden resourspack değiştirdim fakat bu PNG'yi Minecraft klasörlerinde nereye atacağımı bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim. Ayrıca assets klasöründeki resimlerde gözükmüyor hep beyaz duruyorlar.
Skin değil bir tane itemin resmini değiştimde baştan sona editledim onu o resmin olduğu klasöre atacağımı biliyorum fakat o değiştirmek istediğim resmi bulamıyorum Minecraft klasöründen
Öncelikle yeni bi texture pack yapacaksın. Sonra da o png yi dosyana atacaksın. Ama texture pack yapmak o kadar kolay değil. Sonra da o png dosyanın texture pack dosyasına yapıştırcaksın. Ve dosyanın ismi doğru olmalı ki oyun onu okuyup işlesin. Örnek : demir balta için "iron_axe" .biraz zahmetli iş. internetten normal vanilla pack indir. Ona png dosyanı kopyala. Onu kullan.