Çözüldü Minecraft RTX 3050 Ti ile 40 FPS veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

sabenamat

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16
Ekran kartı
RTX 3050 Ti
İşlemci
i5 11300H
Minecraft'ın harici ekran kartımı kullandığını OptiFine sayesinde görebiliyorum fakat anakart ekran kartında rahatlıkla 80-90 FPS alırken harici ekran kartımda 40 FPS sabit ve grafikleri gerçekten kötü oluyor. Bu, OpenGL'den dolayı mıdır? Yardımcı olursanız sevinirim.

Çözüm

Hocam sınırlama yok V-Sync kapalı hiçbir şey yokken oluyor.

Çözümü buldum NVIDIA GeForce Experience uygulamasındaki whisper modu açık olduüu zaman FPS'i 40'a sabitliyormuş kapattım ve oyunu yeniden başlattım düzeldi teşekkürler.
Java'yı guncelleye bılırsın ekran kartına guncelleme gelmıs olabılır ve bu arada bu dusuk FPS sorununu baska oyunlarda yasıyor musun bir de kullandığın Launcher'dan dolayı da olmus olabılır.

Hocam orijinal olmadığı zaman FPS problemi yaşanabiliyor sizin oyununuz orijinal mi?

Java son sürüm korsan oynuyorum.

Hocam orijinal olmadığı zaman FPS problemi yaşanabiliyor sizin oyununuz orijinal mi?

Hocam anakart ekran kartında rahatlıkla oynayabiliyorum bence korsan olup olmamasıyla alakası yok.

Hocam 40 FPS sabit diyorsunuz büyük ihtimal FPS sınırlaması açık. Öncelikle ESC basıp görüntü ayarlarına gelin ve sağ üstün bir altındaki yerdeki sınırlamayı en sağa çekin sınırsız olacaktır

Hocam sınırlama yok V-Sync kapalı hiçbir şey yokken oluyor.

Çözümü buldum NVIDIA GeForce Experience uygulamasındaki whisper modu açık olduüu zaman FPS'i 40'a sabitliyormuş kapattım ve oyunu yeniden başlattım düzeldi teşekkürler.

Son düzenleme:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…