ouss1 Centipat Katılım 12 Ekim 2023 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2024 #1 Minecraft Java sürümünde RTX modu nasıl açılıyor bayağı bir araştırdım da bulamadım. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Temmuz 2024
SerdarT35 Megapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İndirim Avcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Temmuz 2023 Mesajlar 14.864 Makaleler 8 Çözümler 111 Yer Castel Sant'Angelo Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 R1056NT i5-14500HX | RTX 4060 Mobile 120W | 32 GB DDR5 5200Mhz Cinsiyet Diğer 16 Temmuz 2024 #2 ouss1 dedi: Minecraft Java sürümünde RTX modu nasıl açılıyor bayağı bir araştırdım da bulamadım. Genişletmek için tıkla... Açamazsınız ama onun yerine OptiFine ile shader açabilirsiniz. Önerim BSL Shader. Son düzenleme: 16 Temmuz 2024
ouss1 dedi: Minecraft Java sürümünde RTX modu nasıl açılıyor bayağı bir araştırdım da bulamadım. Genişletmek için tıkla... Açamazsınız ama onun yerine OptiFine ile shader açabilirsiniz. Önerim BSL Shader.
S SadeceZinzap Decapat Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 1.155 Çözümler 10 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Oyun Geliştiricisi 16 Temmuz 2024 #3 Java'da yok Bedrock'ta var.
Pixel_less Kilopat Katılım 24 Mart 2022 Mesajlar 3.587 Makaleler 31 Çözümler 113 Yer Manisa 16 Temmuz 2024 #4 SEUS PTGI Shader'lar ile (RTX kullanmıyor ama) Ray Tracing açabilirsiniz.
ouss1 Centipat Katılım 12 Ekim 2023 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2024 #5 SerdarT35 dedi: Açamazsınız ama onun yerine OptiFine ile shader açabilirsiniz. Önerim bsl shader. Genişletmek için tıkla... Shader nasıl kuruluyor hiçbir fikrim yok ilgili bir video var mı bir de son sürümde oynuyorum 1.21'in shaderi var mı? Son düzenleme: 16 Temmuz 2024
SerdarT35 dedi: Açamazsınız ama onun yerine OptiFine ile shader açabilirsiniz. Önerim bsl shader. Genişletmek için tıkla... Shader nasıl kuruluyor hiçbir fikrim yok ilgili bir video var mı bir de son sürümde oynuyorum 1.21'in shaderi var mı?
Pixel_less Kilopat Katılım 24 Mart 2022 Mesajlar 3.587 Makaleler 31 Çözümler 113 Yer Manisa 16 Temmuz 2024 #6 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et ouss1 dedi: Shader nasıl kuruluyor hiçbir fikrim yok ilgili bir video var mı bir de son sürümde oynuyorum 1.21'in shaderi var mı? Genişletmek için tıkla... Her sürümde genel olarak Shader vardır. Sadece OptiFine veya Sodium'a göre kurulumu değişir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et ouss1 dedi: Shader nasıl kuruluyor hiçbir fikrim yok ilgili bir video var mı bir de son sürümde oynuyorum 1.21'in shaderi var mı? Genişletmek için tıkla... Her sürümde genel olarak Shader vardır. Sadece OptiFine veya Sodium'a göre kurulumu değişir.
ouss1 Centipat Katılım 12 Ekim 2023 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2024 #7 Pixel_less dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Her sürümde genel olarak shader vardır. Sadece OptiFine veya Sodium'a göre kurulumu değişir. Genişletmek için tıkla... 1.21 OptiFine'i yok ama sanırım daha ondan dolayı kuramıyorum shader.
Pixel_less dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Her sürümde genel olarak shader vardır. Sadece OptiFine veya Sodium'a göre kurulumu değişir. Genişletmek için tıkla... 1.21 OptiFine'i yok ama sanırım daha ondan dolayı kuramıyorum shader.
Pixel_less Kilopat Katılım 24 Mart 2022 Mesajlar 3.587 Makaleler 31 Çözümler 113 Yer Manisa 16 Temmuz 2024 #8 ouss1 dedi: 1.21 OptiFine'i yok ama sanırım daha ondan dolayı kuramıyorum shader. Genişletmek için tıkla... Sodium ve Irıs Shader ile deneyebilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
ouss1 dedi: 1.21 OptiFine'i yok ama sanırım daha ondan dolayı kuramıyorum shader. Genişletmek için tıkla... Sodium ve Irıs Shader ile deneyebilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et