M MindLessRook Femtopat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2021 #1 Merhaba, RTX 3060 Ti ekran kartına sahibim ve Minecraft aldım. Windows 10 Edition ama normal dünayada nasıl RTX açacağımı bilmiyorum, yardım edecilecek olursa sevinirm
Merhaba, RTX 3060 Ti ekran kartına sahibim ve Minecraft aldım. Windows 10 Edition ama normal dünayada nasıl RTX açacağımı bilmiyorum, yardım edecilecek olursa sevinirm
tahamert123 Hectopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 1.781 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Tahiti Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2021 #11 ChaosBoost dedi: Hocam Windows 10 Edition shader var mı? Java için ise bana atabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Java için Sonic Ether.zip buyurun buradan indirin içinde bir sürü var ptgı olanlar en iyisidir. Artı 0 Eksi
ChaosBoost dedi: Hocam Windows 10 Edition shader var mı? Java için ise bana atabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Java için Sonic Ether.zip buyurun buradan indirin içinde bir sürü var ptgı olanlar en iyisidir.
Mert Ayıboğan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 2.255 Makaleler 2 Çözümler 4 9 Mart 2021 #12 Son Kod Bükücü dedi: Arkadaş bedrock kullanıyor, bedrockda shader yok. Genişletmek için tıkla... Bedrockda shader, map, texture pack, mod bulunur! Artı 0 Eksi
Son Kod Bükücü dedi: Arkadaş bedrock kullanıyor, bedrockda shader yok. Genişletmek için tıkla... Bedrockda shader, map, texture pack, mod bulunur!
KS KS M MindLessRook Femtopat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2021 #13 teşekkürler herkese Artı 0 Eksi
titanss Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 1.152 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2021 #14 ChaosBoost dedi: RTX beta aşamasında bu yüzden sadece kayıtlı haritalarda oynayabilirsiniz diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Betadan çıktı. Artı 0 Eksi
ChaosBoost dedi: RTX beta aşamasında bu yüzden sadece kayıtlı haritalarda oynayabilirsiniz diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Betadan çıktı.