Shaderpack for Minecraft: Java Edition. It's bright, colorful, and distinct.
modrinth.com
(Seus ptgı Hrr'yi listeye eklememe sebebim, hem optimizasyonu çok kötü olması, hem bugların gerçekten yaygın olması. Rethinking voxels wıp olmasına rağmen ptgı hrr 3'ten daha iyi durumda.)
En iyi shaderlar bunlardır. Rethinking voxels çok FPS düşürür ama RTX'e yakın hatta bence daha iyi deneyim verir. Complementary reimagined ise rethinking Voxels'ın RTX tarzı ışık olmayan versiyonu. Benim favorim complementary reimagined.
Artı olarak kappa veya Arc kullanacaksanız gerçekçi pbr bir resource packiniz olmadan kullanmanızı önermem.
Ayrıca OptiFine yerine sodium + iris kullanmanızı tavsiye ederim. Çok büyük FPS artışları görmeniz olası. Sodium + iris kullanacaksanız ekstra optimizasyon modları olarak bu blogdan yardım alabilirsiniz. Bir problem yaşarsanız sormaktan çekinmeyin, zaten kendi blogum. Minecraft'ı en optimize hale getirmek.