VolantMito Hectopat Katılım 22 Temmuz 2023 Mesajlar 2.303 Makaleler 1 Çözümler 14 4 Ocak 2024 #1 Ekran kartı rtx 3050 İşlemci i5 12450h Arkadaşlar ne yaparsam yapayim değişmiyor ekran kartından sabit değil oyundan değil ama FPS 60 sabit ne artıryor ne iniyor. Bunun sınırını nasıl açabilirim?
Arkadaşlar ne yaparsam yapayim değişmiyor ekran kartından sabit değil oyundan değil ama FPS 60 sabit ne artıryor ne iniyor. Bunun sınırını nasıl açabilirim?
KS KS VolantMito Hectopat Katılım 22 Temmuz 2023 Mesajlar 2.303 Makaleler 1 Çözümler 14 4 Ocak 2024 #11 LostHopes dedi: Bilgisayarın laptop diye tahmin ediyorum laptopun silent performance gibi modları var mı? Genişletmek için tıkla... Var hocamda şu an hocam dediği V-Sync kapatıp denedim oldu teşekkür ederim mesaj atan herkes için iyi akşamlar. Artı 0 Eksi
LostHopes dedi: Bilgisayarın laptop diye tahmin ediyorum laptopun silent performance gibi modları var mı? Genişletmek için tıkla... Var hocamda şu an hocam dediği V-Sync kapatıp denedim oldu teşekkür ederim mesaj atan herkes için iyi akşamlar.